Výsledky 1 až 25 z 25

Téma: Odstoupení od smlovy,jak postupovat?

Senior Member Avatar uživatele jago
    Vliv
    279

Standardní Odstoupení od smlovy,jak postupovat?

Ahoj,mám takový dotázek ohledně odstoupení od smlouvy.Objednal jsem si pár komponent přez e-shop a jednu z nich bych chtěl vrátit(v lhůtě14 dní od zakoupení).

Jde vrátit jen jeden výrobek z mé objednávky?
    Co vše musím poslat a jakým zpusobem,aby mi vrátili peníze za ten výrobek?
    Vrátí mi peníze za které jsem to koupil nebo se můžou řídit aktuálním ceníkem?
    Mám do balíku přiložit nějaký dopis o tom co po nich požaduju?
    CPU-Intel 2160@3000MHz[300*8]voltage=1,39V ,CHladič-Scythe Ninja plus ,Deska-Gigabite P35-DS3L, Paměti-Transcend Overcl. kit 2x1GB 800MHz@900MHz v dual chanel,voltage 2VGrafika-Gigabyte X1650XT@m-1550 c-640 cooling pasive Monitor-Samsung 710T Disk- 2x Hitachi 7K250 160GBSATA ,Zvuk-SB Audigy,naLogitech 5300,Myš a Klávesnice-Logitech LX-500,Case-Chieftec LBX-01-B-B-SL,Zdroj-Enermax 400W Liberty @Debian(XFCE).
    NTB-DELL XPS 1330, RAM-4GB,C2D@2GHz,GK-8400GS copper mode @Ubuntu(XFCE)

Standardní

Co je mi známo,tak zboží kopené přes dobírku můžeš vrátit do 14ti dnú a to bez udání důvodu.Máš poté nárok na vrácení ceny za kterou jsi to koupil.
    Je otázka jestli nebudou odečítat nějakej ten manipulační poplatek.To si nejsem jistý.
    Pošli jim s tim dopis o odstoupení dle zákona.... někde si ho tu najdi co je to za paragraf.
    Bylo by dobré jim to také zdělit předem emailem.

Ale rozhodně to vrátit můžeš samotný.
    Intel Pentium D 805
    AC Freezer 7 Pro , 1024MB DDR, Asus P5P800-VM
    Leadtek FX 5700

Vliv
    279

Standardní

pošlu to asi obchodním balíkem na dobírku,šoupnu k tomu stručný dopísek....ještě musím zjistit komu to poslat
    CPU-Intel 2160@3000MHz[300*8]voltage=1,39V ,CHladič-Scythe Ninja plus ,Deska-Gigabite P35-DS3L, Paměti-Transcend Overcl. kit 2x1GB 800MHz@900MHz v dual chanel,voltage 2VGrafika-Gigabyte X1650XT@m-1550 c-640 cooling pasive Monitor-Samsung 710T Disk- 2x Hitachi 7K250 160GBSATA ,Zvuk-SB Audigy,naLogitech 5300,Myš a Klávesnice-Logitech LX-500,Case-Chieftec LBX-01-B-B-SL,Zdroj-Enermax 400W Liberty @Debian(XFCE).

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Pak dej vědět, jak jsi dopadl.
    IBM ThinkPad T40

Standardní

Na dobírku ?

Hlavně to ne!!!!!!

Oni to nepřevezmou, někde to bude ležet a pak ti řeknou, že už je pozdě.

J.
    Všeho chuť

Vliv
    279

Standardní

No pánové,tak jsem nakonec nic nazpátek neposlal ...ale pokud bych to posílal,poslal bych obchodní balík s doručenkou....Jo a nezáleží,kdy jim to příjde,ale kdy jsi to ty odeslal !!!A když k tomu budu mít i doručenku,tak mám černý na bílim,že si to převzali....Jinak jsem to chtěl posílat do CC, a tam problémy zákazníkům nepřidělávají.

Standardní

prominte, ze sem pisu dalsi dotaz a nezakladam novy thread, ale zda se mi ze to s tim souvisi.

Pokud to behem tech 14 dnu posilam zpatky, kdo hradi tu postu, ja nebo firma
    Pašák erda.

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Neni to specifikovany pokud vim zakonem, ale nejspis ty. To by me nejak zvlast nestvalo. Neni to totiz reklamace.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Vliv
    279

Standardní

Ahoooj,měl bych další navazující problémek na toto téma:

Pokud si objednám dva nebo tři mobílky se záměrem nechat si jen jeden a ty další dva po odskoušení(14 dní),poslat nazpátek,musí mi to prodejce vždy vzít,že....chci si je pořídit buď z www.cybex.cz nebo www.deltamobil.cz

V jejich reklamačních řádech mi nebyly zcela jasné tyto řádky.
    - zboží nesmí být použité,
    (podle mě,můžu zboží použít,ale nesmí se to poznat...to že otevřu krabici,vše rozbalím a podobně,není naškodu.

nebo
    -Berte prosím na vědomí, že lhůta na vrácení zboží neznamená v žádném případě lhůtu na až 14 denní testování zboží, čímž by zřejmě nebyly splněny podmínky pro vrácení zboží, ale aby měl zákazník čas v klidu zásilku odeslat, pokud to nemůže udělat ihned po převzetí.

podle mě si zboží můžu testovat do 14 dní,ale nejpozději den 14,musí u nich ležet na stole.Vždyť právě tato 14 dení lhůta je na odskoušení zboží nebo sbad ne?

Rozumým tomu správně?

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

2jago:

- zboží nesmí jevit známky použití... tzn. bude škráblej housing apod. nemáš nárok na odstoupení... to že si výrobek vyzkoušíš je snad jasné
    - těch 14 dní... mno ze zákona to není lhůta na odzkoušení ale právě na to, abys to stihl poslat bez problému zpátky, nicméně kdo ti to dokáže, že jsi fakt neměl čas a tak jsi vlastně výrobek 10 dní testoval? Ale bacha na škrábance apod...
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Vliv
    300

Standardní

Ono jde spis o to, ze si na zaklade reklamy neco koupis a pak zjistis, ze to nedela to co bys od toho ocekaval (treba zapnes TV a po dvou dnech zkoumani navodu zjistis, ze nema druhej tuner na PIP ac to bylo vyobrazeno na reklamnim letaku).
    Pokud bys mel posilat ihned po prevzeti bez rozbaleni, tak je to pitomost, protoze zasilku nemusis prevzit a posta ji sama doruci zpet.

Co se terminu tyce, mam pocit ze nezalezi na datu doruceni (ani nemuze, alebrz to nemuzes objektivne ovlivnit), ale datu odeslani. Jinak bych totiz jako vych.canej podnikatel nemuzel zasilku prevzit a pak bych ti rek, ze si to nedorucil do 14ti dnu.

2jago: Pokud bych ti jako prodejce na neco takovyho nahodou (nahoda je blbec, chodim na pivo s konkurenci a zrovna te probirame a oboum nam vratil phone stejnej idi.ot) prisel, tak mas na krku nejspis trestny cin (urcite to preleze 5k Kc) pokus o podvod.
    Paac bych si moh taky nechat poslat 50 TV ruznych vyrobcu, jednu si vybrat a ostatni poslat zpet.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Vliv
    279

Standardní

Citace Původně odeslal Jezevec
    Ono jde spis o to, ze si na zaklade reklamy neco koupis a pak zjistis, ze to nedela to co bys od toho ocekaval (treba zapnes TV a po dvou dnech zkoumani navodu zjistis, ze nema druhej tuner na PIP ac to bylo vyobrazeno na reklamnim letaku).
    Pokud bys mel posilat ihned po prevzeti bez rozbaleni, tak je to pitomost, protoze zasilku nemusis prevzit a posta ji sama doruci zpet.

Co se terminu tyce, mam pocit ze nezalezi na datu doruceni (ani nemuze, alebrz to nemuzes objektivne ovlivnit), ale datu odeslani. Jinak bych totiz jako vych.canej podnikatel nemuzel zasilku prevzit a pak bych ti rek, ze si to nedorucil do 14ti dnu.

2jago: Pokud bych ti jako prodejce na neco takovyho nahodou (nahoda je blbec, chodim na pivo s konkurenci a zrovna te probirame a oboum nam vratil phone stejnej idi.ot) prisel, tak mas na krku nejspis trestny cin (urcite to preleze 5k Kc) pokus o podvod.
    Paac bych si moh taky nechat poslat 50 TV ruznych vyrobcu, jednu si vybrat a ostatni poslat zpet.
    No a když si v jednom odchodě odjednám 2 mobily....s tím,že minimálně jeden vrátím?

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Citace Původně odeslal jago
    No a když si v jednom odchodě odjednám 2 mobily....s tím,že minimálně jeden vrátím?
    No tak právě to by mohlo znamenat, že jsi již od začátku měl v úmyslu mobil vrátit, čímž tak prodejci způsobuješ škodu, takže by tě poslali asi někam... Jak je psáno výše... to není ze zákona lhůta na odzkoušení 10ti výrobků, ale na to, že když si něco objednáš, na co nemáš jinde možnost sáhnout, tak můžeš zjistit, že ti to nevyhovuje a poslat to zpět (respektive bez udání důvodů). Ale objednávka na 2 mobily, z nichž jeden vrátíš, si myslím nespadá do téhle zákonné ochranné lhůty (i když jak ti dokáží ten úmysl, to teda netuším ).

A taky asi moc nepomůže postup: objednám jeden mobil, nelíbí se, vrátím, dostanu zpět prachy, objednám u stejné firmy další a zkusím to třeba znova... Dělám "šéfa" zásilkové služby pro naši firmu a vedeme si takový malý firemní "blacklist" zákazníků, kteří nám způsobili škodu (minimálně na poštovném) a kterým už z principu zboží již nepošleme, protože opravdu nejsme půjčovna mobilů, digitálů a jiného "haraburdí" Jenom pro upřesnění, nedostane se tam každý zákazník, který pošle zboží zpět, to ne, my to berem... ale všímáme si komunikace zákazníka, někdo pošle omluvný dopis... OK, někdo nepošle vůbec nic, to je pak p.rdel zjistit, co ten zákazník vůbec chce... no a někdo pošle dopis, plný pragrafů, citací zákona a já nevím čeho ještě, prostě jakousi šablonu, kterou asi zhusta používá... šup s ním na blacklist
    AMD Ryzen 7 7800X3D | MSI MAG CORELIQUID E360 | MSI B650 GAMING PLUS WIFI | Kingston FURY 32GB DDR5-6000 | MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G VENTUS 2X OC | NVMe Samsung SSD 970 EVO 500GB | WD Blue 3D NAND SSD 1TB | MSI Vigor GK50LP + Logitech MX Master 3 + Xbox ONE Controler | Fortron CUT593P & Corsair RM650x | 27" HP 27xq | Windows 11 Pro 64bit | Synology NAS DS214 2TB | connected by Vodafone 500M/30M

Vliv
    279

Standardní

Jasan,už jsem to vše pochopil ....já se nejdřív ptám a pak dělám,nechci škodit sobě ani někomu jinému.

Takže díky za rady

Standardní

2 vyrobky: momentalne mam chut na koupi 2 digifotaku, s tim ze jeden urcite vratim takze jen cekam na to az budu mit volnejch 30t Kc... po 14 dnech testovani se jim ozvu a vratim jeden z nich, muzou mi vyuctovat optorebeni, ale to by na to museli mit nejakej logickej vzorec (ten sice existuje ale uz vidim na uctence treba 2 Kc... i kdyz preciznost je preciznost)
    Jo komu se to nelibi, tak nemusi prodavat, neni treba mit v jedne ulici hned 5 obchodniku s HW s tim ze 3 maj k tomu vsemu jeste e-shop, protoze timhle zpusobem se moc pokles cen nevyvola (zvlastkdyz se oni podnikatele setkavaji den coden na obede v jedny hospode... tady to voni ne gulasem ale kartelem).

Mimoto dam priklad opet k nemecku a je otazka kdy to dorazi k nam, v Nemcku jdete, neco se vam libi (treba tricko) tak ho vezmete a zapaltite... doma odzkousite, nesedi vam, tak ho jdete vratit zpet do prodejny, jeli neposkozeno tak ho vrati po lehkem opraseni zpet na vesak... stejne tak u TV a vseho dalsiho co nejde snist... (v Drazdanech to takhle fachci treba na Prager Strasse, obchody HM? Kenvelo, Quicksilver a dalsi kupa sportu, prodejcu PC a cerne techniky)

Koho nebavi v CR obchodovat a respektovat Obc.Z. tak at to nedela...
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

2Ogre:

jenom doplním... a zákazníka, kterého by napadlo zneužívat našich děravých zákonů bych laskavě prosil, aby to nedělal, protože leccos se dá považovat za nezákonné obohacování a jde to dát klidně i k soudu

a sorry, pujčovat si na 14 dní foťák jen tak na odzkoušení... to být prodejcem, tak bych ti hnáty urazil od čeho jsou pak všude recenze...

Standardní

Za 1. recenze u fotaku mi nepomuze, jak pres net odzkousim ze mi sedi v ruce a ze zrovna memu oku bude stacit 2 palcovy displej...
    O nezakony obohacovani se nejedna, o to se jedna kdyz prodejce neche vratit penize... jo mozna tak obohacoavni zkusentostma a to v Obc.Z. ani jenejch zakonech neni... (snad jen ochrana know-how)...
    I kdyz je takovyto zpusob plen pruhnedny, nidke v Obc.Z. neni paragraf, ze to tak nemuzu udelat, je tam akorat paragraf o bezduvodnem odstoupeni s ten plne respektuji, chces li me napadnout tak SOUDem a soud se prosimte opre o kterej paragraf (kterej by mi to zakazoval)...
    Prodejce si muz akorat vyuctovat nakaldy, tazn. znovy zabaleni, ocisteni atd... je na nem kolik za to bude chtit...

Ten paragraf je tam o tom, aby si kazdej odzkousel to co chce kdyz na to nemuze sahnout...

Opet odkazu na BRD: Koupim si 5 tricek a 3 dojdu vratit protoze jsem zjistil ze 3 se mi nehodej ke kahlhotum a nebo mi v nich nekoukaj svaly...
    Ciste priklad nevhodneho darku, jak mi prodajce dokaze ze jsem nekupoval jeden fotak jako darek pro strejdu a jeden pro dedu...

Proc by taky jeden kupujici nemohl repsektovat diru v paragrafu, kdyz prodejce respektuje jakoukoli skulinku...
    AMD XP 25+ BOX Barton SOLTEK SL-75FRN3-L - nVidia nForce2 Ultra 400 ADATA 450 512 DDR GIGABYTE MAYA GV-R96P128DU 128MB orig. 500/600 Seagate 7200.7 80GB TOSHIBA Combo AOC 9K+ Microsoft Intellimouse Explorer 4.0A

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

Mno srovnávat trička a digitální foťáky? to je tak trochu MIMO... Prodejce podstupuje riziko jak s.v.i.ň.a protože neví, co s tím foťákem nějaký Ogre provede... Takový Ogre pak může klidně po 14ti dnech klidně vrátit foťák, který vykoupal ve vaně... ale on zatím jede, takže prodejce nic nezjistí, protože do něj nemůže vlézt, protože není autorizovaný servis... pak jej prodá dalšímu zájemci, tomu se projeví vada, autorizovaný servis zjistí oxidaci a PRůSER je na světě...

a o tom mluvím... nezlobte se na mně, ale stojím si na tom, že němce by to v životě nenapadlo, ale čech je vychcanej jak díra do sněhu, a klidně to hodí na prodejce... a tady nejde o finanční újmu, to prodejce přežije, ale o ty problémy s tím spojené...

podle mě je paragraf o 14ti dnech na vrácení zboží při užití komunikace na dálku speciálně na to, aby šlo vrátit zboží které si zákazník zakoupil pod vlivem reklamy, která mu "jaksi neřekla vše..."

Vliv
    300

Standardní

NJ, na druhou stranu, ty se jako prodejce muzes pojistit. Ze je to drahy je druha vec. A treti vec je, ze nechapu proc je u nas HW o min. 30% drazsi nez v Nemecku (US vynechme, to je preci jen trocha zruky).

Kdyz bude z myho pohledu komp stat 5kKc (tak odpovidajici pomeru plat/cena v EU) tak ti taky nebudu reklamovat kazdou ptakovinu.

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal Vykuk
    2Ogre:
    jenom doplním... a zákazníka, kterého by napadlo zneužívat našich děravých zákonů bych laskavě prosil, aby to nedělal, protože leccos se dá považovat za nezákonné obohacování a jde to dát klidně i k soudu

a sorry, pujčovat si na 14 dní foťák jen tak na odzkoušení... to být prodejcem, tak bych ti hnáty urazil od čeho jsou pak všude recenze...
    bezduvodne obohaceni nikoliv, ale jako prodejce bych to zbozi od zakaznika, ktery si pravidelne nakupuje pres e-shop a pak to behem 14 dnu vraci, jednoduse neprevzal. sikanozni vykon prava totiz nepoziva u nas pravni ochrany a tudiz by se toho prevzeti ten vykuk (to neni nic osobniho ) u soudu nedomohl
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Standardní

Vraceni zbozi je dano zakonem, to ze mi ho ale musi prodat nikde zakonem dano neni... takze kdyz mu vratim za tyden uz druhej fotak, tak bych treti fotak stejne osobe uz neprodal...
    Ale fakt, pokavad uziju ten duvod se strejdou a dedou, tak jak mi muze prodejce argumentovat...?? (dohromady to objednavam kvuli postovnymu, coz je normalni, proc platit vic kdyz nemusim)

Srovani tricka fotaku mi prijde na miste, protoze kupa prodejcu v CR a zejmena autmobilu si jeste neuvedomila, ze auto ja teky vyrobek a se zarukou 2 roky a kdyz se neco posere v prvnim pul roce tak je to rozpor s kupni smlouvou a muzu chtit opravu nebo vymenu... at jiz se jedna o auto, svitilnu, jizdni kolo nebo HW... a ta variabilita cen je tady dost vysoka.

Jak rikam, nikdo nenuti prodejce aby prodavali, nemusej to prece delat, muzou jit delat neco jinyho, to ze budou prodavat si zvolili svobodne a pristoupili na to ze budou respektovat Obc.Z., Obch.Z., zivnoste.Z. zakony o uct., o DPH atd... takze jak rikam, nelibi li se vam podminky v CR tak vas nikdo podnikat nenuti... ale tady se uz zase dostavam od samotenho problemu...

Fakt zauvazuj nad tim, ze objednavam fotak k vanocum, ale u stromecku se mi sejdou dva... co pak s tim jednim...
    Nevo jinej priklad, mam uz digi a chtel bych lepsi, na inetu proctu recenze a zjistim ze bychmozna nasel lepsi kus... objednam, prijde, zjistuju ze fotak neni az tak cool jak jsem cetl... tzn. varcim zpet prodejci...

Jo a rozumnej CECH (nebude fotak machat ve vode)... mimoto kdo rika ze ty jako prodejce nemuzes dat ten fotak na zkontrolovani a pak to odecist z vratky Vzdyt preci prodejce muze odecist nakaldy ktere mu vznikly s vracenim zbozi... tzn. treba samotna kontrola obsahu baliku...?

Senior Member mince
    Věk
    45
    Vliv
    296

Standardní

OK, já už tady přestanu psát svý "výmysly"... ale eště jednu věc... Jako prodejce určitě můžu nechat poslat foťák/mobil/apod. do servisu, aby mi to prohlídli, jestli je to OK...

Takže počítejme:
    poštovné tam 100 (profi balík), zpět taky (pokud to náhodou nebude hradit servis),
    samotný servisní úkon odhaduji 300-500 (servisy maj pěkně drahý "hodiny")

Suma sumárum pak teda mám zákazníkovi odečíst nějakých 500Kč za to, že vrátil zboží z5? Hmm, tak to bude boj... on je to totiž boj i bez sražení těchto nákladů! A to naše firma vrací dokonce i peníze za poštovné! (objednáš si mobil za 3000, poštovné + 99, vrátíš to - > dostaneš z5 3099).

2Jezevec: Já to taky nechápu... Jenomže já vidím, za jaký ceny zboží nakupujeme z Levi, Setos, SWS a od jiných velkododavatelů... a řeknu ti upřímně, že když to prodáme s 5% marží, tak moc... Takže rozhodně my jako prodejce koncákům tu cenu nezvedáme... Myslím, že šéf už uvažuje o přímých nákupech zboží ze zahraničí... akorát jak pak řešit třeba konečný reklamace, to fakt nevím

Standardní

S tim placenim postovnyho, to je vase - ze ho davate taky, neni to vase povinnost, jestli si to nepletes s nutnymi naklady u reklamace... ale tady je vraceni zbozi ciste z vule zakazanika a za svou vuli plati...
    Kdyz mi budes chtit nauctvoat 500 Kc servisnich ukonu, tak musis dle nejakeho sazebniku servisnich ukonu, nekteri prodejci uz ho maji a je tam krasnych 500 Kc, s timz ze se pocita kazda zapocata hodina... jestli je to nebo neni primerene nevim, smluvni ceny mezi pordejcem a servisem neznam...

Co se tyce primeho nakupu ze zahanicic, znali sef jazyk, tak by nemel mit problem, protoze opet se tu odkazuji na Obch.Z., podle nejz si muzes nasmlouvat co chces a jak chces... (ma to ale i hranice), mimoto dobry zahrancni zdroj se te nebude snazit obrat, protoze i diky tobe bude mit zisky...
    Maj sa...

Junior Member
    Vliv
    0

Standardní

Jak je to u zbozi vyrobenem pred 2003? Kdyz mi budou chtit vymenit za jiny kus, muzu odstoupit od smlouvy?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele riksa
    Věk
    44
    Vliv
    325

Standardní

Citace Původně odeslal frogale
    Jak je to u zbozi vyrobenem pred 2003? Kdyz mi budou chtit vymenit za jiny kus, muzu odstoupit od smlouvy?
    ano, zakon v tomto nerozlisuje
    i3 3240@default || Gigabyte Z77-D3H || 2x4GB Kingston DDR3 1600 || Sapphire 7750@default|| Default cooling || WD 500AAKS + Samsung F2 1.5TB || Lite-on 1673 || Corsair HX520 || Chieftec DX-01BL-D-U || MS Natural Keyboard 4000 || Logitech MX1000 || HP LP2065
    "Der Kaiser Franz Straka", 3/11/05 in lidovky.cz: "Pokud vím, svět byl stvořen Adamem a Evou a u toho bychom měli zůstat."

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání