Mad, mne vobec neslo o nakupnu poradnu (btw priamo som reagoval na tvoju hlasku co som citoval, a s ktorou nesuhlasim, jediny Intel procak so slusnym vykonom za slusne prachy je momentalne P4-C)Původně odeslal MadCap
netrapiaPůvodně odeslal MadCap
tak to si na tazkom omyle, pravda je sice ze amici maju zivotne prostredie rovnako ako spotrebu energie na salame, ale kur tomu ze ked dimenzujes a platis klimu pre taku budovu ako NBS tak si to setsakramentsky rozmyslis ! Co myslis, preco sa vo velkom presadzuju tenky klinti v corporate sektore
Jednym z hlavnych argumentov je prave spotreba/hluk. Co sa tyka 50W tak staci trochu pocitania a mas to.
Velmi ma mrzi ze sa tu zas chytil flame amd vs. intel, som prave dufal ze sa tu objavia nake normalne proti argumenty a nie styl Intel rlz resp. amd rlz.
K ostatnym postom: netrepte mi ze intel NoProblem, mam s ich cipsetmi aj ich doskami v robote dost problemov aj bez vasich hlasok.
Apropo DELL nech si svoje 'masiny' so zeleninou 2.4 a 128M RAM a sitnou doskou co zozere zvacsa len RAM od nich nekam strcia, keby za tu istu cenu radsej predavali PIII tulen + kvalitne dosky + dost pamate tak by to malo taky isty(ak nie vyssi) vykon a clovek by sa na to mohol spolahnut.
A co sa tyka tepla tak BOX coolery na lacnejsie PIVa alebo zeleninu su brutal shit, Northwood Zelenina 2.5 ma pri zatazi bezne 65C a to je na mna privela. Uz sa trasem ked si na rektorate nahodou ti odbornici zmyslia ze chcu ten novy 'fanatasticky' intel procak. Uz vidim tie IDLE teploty ~60C.
Ak poznate niekto i810 chipove sady tak nikdy nepoviete ze "AMD sux, len Intel vzdy stabilny a vykonny".
2 Rainbow: Suhlas, ale pravda je ze 865/875 im trochu napravila reputaciu.