Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Konflikt nastaveni vypalovani

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní Konflikt nastaveni vypalovani

Nero Burning Rom 5.5.10.54 CZ + TEAC CD-W552G

Lituji, ale vicesekcni CD (tedy CD vypalene bez uzavreni) nelze vypalit na momentalne vybrane vypalovacce v tomto rezimu vypalovani, Jak chcete pokracovat?

1, Vypnout vicenasobne sekce
    2, Vypnout "Disk najednou" (DAO)
    3, Storno

co mam zvolit? vicenasobne sekce jsou asi multisession. co mam vypnout aby se palilo dal korektne.. a v cem vezi presne problem.. prilis nechapu.

Standardní Re: Konflikt nastaveni vypalovani

Citace Původně odeslal Jey
    Nero Burning Rom 5.5.10.54 CZ + TEAC CD-W552G

Lituji, ale vicesekcni CD (tedy CD vypalene bez uzavreni) nelze vypalit na momentalne vybrane vypalovacce v tomto rezimu vypalovani, Jak chcete pokracovat?

1, Vypnout vicenasobne sekce
    2, Vypnout "Disk najednou" (DAO)
    3, Storno

co mam zvolit? vicenasobne sekce jsou asi multisession. co mam vypnout aby se palilo dal korektne.. a v cem vezi presne problem.. prilis nechapu.
    Hmm, chces palit viacnasobne alebo najednou? Nez zacnes s napalovanim radsej si kup nejaku literaturu a prestuduj co to o TAO a DAO prip., ale nie nebudem pouzivat vulgarizmy...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

mno, mel jsem 3 roky nec nr-7700a a na default nastaveni primo s timhle nerem jsem(asi posledni rok) vzdycky palil a zadny problemy, zadny dotazy atd. jediny co bylo.. byl dotaz zda uzavrit cd tuatam kdyz melo kolem 700mb, nebo trosku nad. dneska jsem koupil tuhle novou vypalku.. a tento problem, resp. dotaz

jedna se o paleni imageu her, kdy se me to pta na tokovyhle veci.

priblizne vim co ty dve veci znamenaji, ale teda co zvolit? pro to paleni imageu, co je nejlepsi? s cim se vypali vsechny image ok? to nevim, tak se proto pta... pac moudry nejsem :)

(nebo mam jit do nera 6.xx? moc se mi neche)

Standardní

V multisessions nastav -start multisession disc a CD neuzavírej-finalize CD nezaškrtávej.
    Až budeš přidávat další session, tak nastav continue multissesions disc.
    Není to nic složitýho a Nero to nastavuje v podstatě automaticky. Používám verzi 5.5.10.35 a nemám důvod přecházet na 6tkovou řadu.

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

mno, koukal jsem sem:

http://www.cdr.cz/a/6819

a cetl vase rady.

- pokud to chapu spravne.. tak se me to teda pta jestli ten image chci vypalit jako otevreny multisession cd, nebo jako uzavreny cd disk at once, ktery se vypali najednou. jdu asi do druhy varianty.. pac to jsou image a na ty uz nic nepripaluju.. v 99procentech pripadu.

Senior Member Avatar uživatele PetrT
    Vliv
    334

Standardní

Citace Původně odeslal .Voivod.
    Co ti brání si to vyzkoušet na RWčku?
    a co bych zkousel? precetl jsem si co je co. a rozhodl co je pro me ok. viz muj predchozi post zde. ale dik
    OT: sorry, ale priste ten problem popis HNED a ne v pulce diskuse napsat, ze palis image. A hlavne. Proc proboha palis image v Neru ??

web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
    games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
    data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server

Senior Member
    Vliv
    298

Standardní

Citace Původně odeslal Petrt
    Citace Původně odeslal .Voivod.
    Co ti brání si to vyzkoušet na RWčku?
    a co bych zkousel? precetl jsem si co je co. a rozhodl co je pro me ok. viz muj predchozi post zde. ale dik
    OT: sorry, ale priste ten problem popis HNED a ne v pulce diskuse napsat, ze palis image. A hlavne. Proc proboha palis image v Neru ??
    image palim v neru, v alcoholu. it doesn't matter.

btw to ze jsem neuvedl ze to je u imageu jsem si vsiml pozdej.. tak jsem to dopsal.. ale kazdopadne to je UPLNE jedno.. hledal jsem hlavne rozdil mezi tema dvema vecma.. co palim at uz jako otevrenou multissesion, ci uzavrenej dao je jedno.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání