Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: Chcem si kupit Big tower aky a kde ?

Standardní Chcem si kupit Big tower aky a kde ?

Konecne si idem kupovat Case ale neviem aky,viem ze chcem Big tower
    us som pozeral CHIEFTEC,AOPEN to su take dva case ktore sa my ako tak pozdavaju

Standardní

ja osobne bych bral Chief, je to takova klasika. A kde koupit? Spis ti poradim kde rozhodne nekupuj - TNT TRADE - jejich ceny sou dfost mastne prestreleny, czechcomputer je ma lespi a nejlepsi je mozn do dovezt z nemecka.

Standardní

Aopen mohu doporucit dobre rozmisteni a presna skrin,kde te neprekvapi ze by ti naka deska nesedla nebo jeji pridavne karty.
    Intel Core2Duo E6600 2400MHz 9x266(1066)MHz@3387MHz 9x376(1505FSB)MHz 1.45V, Scythe Ninja Plus 120 original FAN, Corsair XMS2 2x1024MB 800MHz@941Mhz CL 4-4-4-10*2.25V, ASUS P5W DH Deluxe v1.02G Bios 1507, Gigabyte 8800GTX 768MB GDR3 takty 600/2000, WDC Raptor 74GB 10000 ot. 16MB cache System 1, Seagate 7200.7+ 120GB 7200ot SATA System 2, 2xMaxtor 10 160GB 7200ot ATA 133 8MB Data, Creative X-Fi XtremeMusic, LG 4167B DVD+-RW,RAZER 1600dpi Diamondback Plazma, ViewSonic PerfectFlat Master 21", Yeong Yang Case BigTower 1271, ZALMAN 600W ATX SLI Ready ZM600-HP, Microsoft Windows XP Prof. SP2 CZ, UPC/chello - 4000/512 kbit/s, FULL SPECIFIKACE PC - http://members.chello.cz/dj_studio/dj_pc.htm

Senior Member
    Věk
    44
    Vliv
    266

Standardní

osobně pokud by cena nerozhodovala a chtěl modovat tak beru lian-li. Ale připrav se asi na 200 EUR nebo kolik tedka stoji v zahranici. na TNTrade na cenu raksi ani nekoukej
    Lenovo W520 | 15.6" HD+ | Intel i7 2720QM | 16 GB DDR3 | nVidia Quadro 1000M | Intel 510 SSD | Hitachi 7200rpm HDD | Lenovo Mini Dock 3 Plus | Eizo L997-K | E-MU Tracker Pre | Adam Audio A7

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Já osobně bych teda nral jak říká commander tohle http://www.caseking.de/shop/catalog/...roducts_id=749
    ale 7500,- je za case opravdu dost (až vyhraju ve sportce tak jí koupim)
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

Citace Původně odeslal Kazdic
    ja osobne bych bral Chief, je to takova klasika. A kde koupit? Spis ti poradim kde rozhodne nekupuj - TNT TRADE - jejich ceny sou dfost mastne prestreleny, czechcomputer je ma lespi a nejlepsi je mozn do dovezt z nemecka.
    Pri vyberu Chiefa doporucuju http://www.kuma.cz/. Je tam dost barevnejch kombinaci a ceny ujdou.

Standardní

Doporučuju AOpen, plechy jsou daleko kvalitnější, všechny počítače stavím na AOpen bednách, Chieftecy mi nepřijdou dost kvalitní, nemluvě o Fortronu 60PN(PF) tj. 12cm fan jako základní zdoje pro AOpen, oproti fušeřině zvané Chieftec.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Citace Původně odeslal BeachKEN
    Doporučuju AOpen, plechy jsou daleko kvalitnější, všechny počítače stavím na AOpen bednách, Chieftecy mi nepřijdou dost kvalitní, nemluvě o Fortronu 60PN(PF) tj. 12cm fan jako základní zdoje pro AOpen, oproti fušeřině zvané Chieftec.
    Chieftec zdroje jsou fuserina a Aopen ma lepsi zpracovani......

No z Aopenu H700B ta dokonalost primo srsi..... Nebo ze by to byly ty nedolihajici plechy a silenej predni panel ?

A zpochybnovat dnes kvalitu zdroju Chief, kterou jsou zvlastne pro intel velmi vhodne, no nevim..... Trosku mimo....

Standardní

Citace Původně odeslal Dawe

No z Aopenu H700B ta dokonalost primo srsi..... Nebo ze by to byly ty nedolihajici plechy a silenej predni panel ?

A zpochybnovat dnes kvalitu zdroju Chief, kterou jsou zvlastne pro intel velmi vhodne, no nevim..... Trosku mimo....
    Nezlob se na mě, ale dávám přednost účelnosti bedny před designem, co je mi platný, že Chief vypadá "hezky", když ten vnitřek je otřesnej a nemluvě o tom, že jsou i jiné AOpen bedýnky daleko atraktivnější.

iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Osobne bych ti doporucil AOpen H700 A mam ho doma a je super , je kapanek tezsi ale to je jen dobre aspon se do nej nemusim bat rezat ... ze by se mi to rozpadlo

Hlavne do nej narves milon vetracku a to i bez zbytecneho rezani atp.
    DooM III PC: AMD X2 6400 [16x210] 3360 MHz, standard Vcore 1,35 + cooling Zalman 9500Cu 1200ot. --> 32/47C !!! MSI | 6GB DDR800 Corsair CL4 | MSI 7950GT 512MB[xxx/xxx | Celkem 2TB | Chieftec 560W | Case:Tuning AOpen H700A + ZALMAN ZM-MFC1 - 6xFan 80x80 | 3DMark 2001SE: xxxxx Marks | Win7 Ultimate 64bit | Notebook IBM ThinkPad X31 | www: http://www.fataldoom.bloguje.cz/ | Record: Abit KG-7 Noname DDR266 133@172 Opteron146@3050 MHz

Standardní

Muj favorit je Cooler Master Stacker. Bhuzel se jeste neprodava.

http://www.coolermaster.com.br/index...1+CM%20Stacker

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Dawe
    Vliv
    292

Standardní

Nezlob se na mě, ale dávám přednost účelnosti bedny před designem, co je mi platný, že Chief vypadá "hezky", když ten vnitřek je otřesnej a nemluvě o tom, že jsou i jiné AOpen bedýnky daleko atraktivnější.
    No koukam ze ty sam mas tu "nejatraktivnejsi" - H600B

Proste Chief ma bytelnejsi zpracovani a to je neodkecatelne.... Chief BX neumyslny pad ze stolu ustoji, zato H700 muze jit do kontajneru.... O nachylnosti k poskrabani nemluve... A co je prosimte otresnyho na tom vnitrku

Standardní

vnitrek je otresnej ?? to si asi snad delas tady z nas srandu vid ?
    vzdyt ma vsechno na 99% udelany uplne super, tak nevim co tu resis !!

napis sem chyby co ma chief at to muzem prodiskutovat !
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Senior Member Avatar uživatele Kořka
    Věk
    37
    Vliv
    271

Standardní

Citace Původně odeslal Geeker
    Muj favorit je Cooler Master Stacker. Bhuzel se jeste neprodava.

http://www.coolermaster.com.br/index...1+CM%20Stacker
    Tak to je nejnádhernější nádhera to musím každopádně mít doufám že se začne brzo prodávat
    FUN: i5 - 6500 (Skylake) | GTX 960 | MSI Z170A Gaming pro | EVO 850 256 GB | Filco ninja tenkeyless (MX Brown) | Audio: Emu 0204>Beyerdynamic custom one pro |
    EDC: Macbook Air 2014 | i5 | 4 GB RAM | 128 GB SSD | 5.11 Rush Mike | Google Nexus 7

Standardní

Citace Původně odeslal Voky
    vnitrek je otresnej ?? to si asi snad delas tady z nas srandu vid ?
    vzdyt ma vsechno na 99% udelany uplne super, tak nevim co tu resis !!

napis sem chyby co ma chief at to muzem prodiskutovat !
    Dávaly se plechy pod zdroj, který prase to navrhovalo, to nechápu, muselo se to upilovávat pryč !!!! Pak se to začalo dávat na šroub, v některých bednách to již není, pak mě dost vadil kruhový otvor na kabely, kam se nadalo nic prostrčit, pokud měla skříň uvnitř 2 mechaniky, 1 ZIPku, šuplík pro disk a 4 disky, tak v tom byl takovej bordel, jelikož se kabely pomalu už nedaly prostrkávat skrz. Naprostá hovadina v podobě kolejnic, takže mechaniky při práci dělaj bordel, musi se to upravit, aby to nevybrovalo. Takže úpravy nutné, nemluvě o síle plechů, AOpen je má silnější, to mi nikdo nevymluví.

2Dawe: Moje sice není top atraktivnosti ale kupoval jsem jí před rokem a AOpen nic lepšího na trhu neměl v té době, dneska jsou už i atraktivní bedýnky i pro příznivce "dvířkového" otvírání.

iPad Pro / iPhone SE

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání