Výsledky 1 až 9 z 9

Téma: Problém s restartováním systému s R9800Pro

Standardní Problém s restartováním systému s R9800Pro

Mám problém. Když chci spustit hru (Far Cry demo) tak hra normálně naběhne do menu. Dám spustit demo. Začne načítání, ale po několika sekundách se systém vyrestartuje. Zkusil jsem všechno. Přenastavit časování pamětí, stáhnout takt procesoru na default, snížit napětí V-core, přeinstalovat ovladače grafiky...

Nic nepomáhá. Nevíte někdo, čím to může být?

Zvláštní je, že někdy hra běží bez problémů

Standardní Re: Problém s restartováním systému s R9800Pro

Citace Původně odeslal honzanun
    Mám problém. Když chci spustit hru (Far Cry demo) tak hra normálně naběhne do menu. Dám spustit demo. Začne načítání, ale po několika sekundách se systém vyrestartuje. Zkusil jsem všechno. Přenastavit časování pamětí, stáhnout takt procesoru na default, snížit napětí V-core, přeinstalovat ovladače grafiky...

Nic nepomáhá. Nevíte někdo, čím to může být?

Zvláštní je, že někdy hra běží bez problémů
    Jen technická, co to je přesně za paměti co máš? On je totiž Asus úděsně vybíravej, tahle chyba se předtím nemusela projevovat, zkus to pro jistotu projet Memtestem, případně GoldMemory a hlavně Prime95 (min.10! hodin). Pokud ti to projede bez problémů, tak bude chyba opravdu nejspíš v grafice.

Synology DS213j - 2x2TB WD Red
    MacMini, 8GB RAM Crucial / Intel 330 180GB
    MacBook Pro 13 (mid 2012), 8GB RAM Crucial, Crucial m4 256GB
    iPad Pro / iPhone SE

Standardní

Přišel jsem na jednu věc. V contol panel/systém/správce zařízení/grafické adaptéry mám Jak R 9800Pro, tak R9800Pro - secondary na PCI. Ale já žádnou druhou kartu na PCI nemám!!!

Když jí odinstluju, tak jí ale Win při dalším startu zase najdou? Jak je to možný?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Přišel jsem na jednu věc. V contol panel/systém/správce zařízení/grafické adaptéry mám Jak R 9800Pro, tak R9800Pro - secondary na PCI. Ale já žádnou druhou kartu na PCI nemám!!!

Když jí odinstluju, tak jí ale Win při dalším startu zase najdou? Jak je to možný?
    To je normalne spravanie sa dualhead ATi Radeonov... s tym by som si hlavu nelamal.
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

Vyřeší to, když ten PCI dám zakázat?

Senior Member minceVIP Avatar uživatele sisi
    Vliv
    294

Standardní

Vyřeší to, když ten PCI dám zakázat?
    Este raz - je to normalne. Je zbytocne to zakazovat. Toto urcite nie je zdroj Tvojich problemov. Chyba je niekde inde...
    Intel Core 2 Duo E6600 @ 3.2GHz (8 * 400MHz) @ 1.3V with Zalman CNPS9500 AT @ 1800RPM, ASUS P5B Deluxe/WiFi, 2x1GB Corsair Twin2X PC2-6400 DDRAM @ 400MHz (4-4-4-12) @ 2.1V, Leadtek 8800GT 512MB, WD Caviar SE16 250GB, Asus DRW-1608P3S, Creative SB Audigy Value, Logitech X-230 speakers, Enermax Liberty 400W, 2x120mm Thermaltake case fan @ 1800RPM, Thermaltake Aguila black case, HP LP2065 LCD, Logitech MX400

Standardní

a nebude problém v samotné hře? nebo se Ti to stává i v jiných hrách?

tipnul bych si na "nakupnuté" CD či instalaci, ale tu asi mohu vyřadit z úvah, neb předpokládám, že jsi zkusil reinstal?
    Přišel jsem, viděl jsem a stále jsem LAMA

Standardní

zalezi na tom jake mas ovladace.. minuly tyden vysly Catalyst 4.4 a resi mimo jine prave problemy s demem Far Cry..
    takze nez se pustis do nejakych slozitosti, nainstaluj je..

Standardní

Díky za rady. Vyřešila to změna ovladačů

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání