Caute, minimalni DPFO a zdravotni,sco me jiste mine, protoze jsem student... kdyz jsi na uctu DPH v plusu, tak ti v ramci podvojneho ucetnictvi vratej DPH... (minus na DPH znamena ze jsi vic prodal nez odebral, takze pak platis ty castku jez se vypocita nasobenim nejakym koeficientem)... Ja se jen chtel ujistit a spis me zajimalo jestli uz tohle nekdo praktikuje, obor zivnosti by byl soudni odhad cen automobilu a PC HW, nakup a prodej, potrebne gleidy si ziskam do konce pristiho roku, kdy bych mel obdrzeti titul Ing. ekonomie tak pridam i poskytovani sluzeb ucetnctvi, jo tim chci rict ze podvojne ucetnictvi neni problem, mimoto pak uz snad bude i povinne. Me opravdu zajimalo jen to, jestli s tim ma uz nekdo praxi jako student, mam kolem sebe plno nestudnntu, co ziji 1/4 roku z vratky DPH a ani jim to nevadi, ted je serou jen ty minimalni odvody DPFO a SZ, ktery se me opravdu netykaj.
Slo fakt jen o praxi...
Ale i tak dikas za rady, financak po me pujde najisto, s tim uz mi radil jeden Doc.Ing. ze pak at hazim do nakladu jakoukoli cestu za klientem proste kamkoli jako to dela cela nase fakulta managmentu a financak po nich taky nejde... mimoto ja chci byt stejne jeste nejaky cas studentem a chci cerpat vyhod jaky nam poskytuje tento stat...