Výsledky 1 až 15 z 15

Téma: AVG 7.0 - problém s aktualizací z internetu

Standardní AVG 7.0 - problém s aktualizací z internetu

Koupil jsem si tehle program. Funguje skvěle, ale jeden problém mám. Nejdou mi aktualizace přes internet. Když aktualizaci stáhnu normálně a dám aktualizovat ze souboru, tak aktualizace proběhne bez problémů, ale jak dám aktualizovat z internetu, začne dilaog stahování a hned to ukáže odpojuji se a že spojení nemohlo být navázáno. Nevíte někdo, co s tím je?

Banned
    Věk
    52
    Vliv
    0

Standardní

Jak jsi připojený k netu? pokud jedeš přes nějaký firewall, taxe tomu nediv

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Jsi určitě za proxy a nemáš to nastavené..

http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php...&highlight=avg
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

AVG mám od nepaměti (od verze 4.0) a aktualizace z netu mi jde bez problémů (v. 7.0). Jako firewall mám ZoneAlarm nonPro. Z AVG souborů mají přístup na internet povolen avginet.exe (AVG update downloader) a avgemc.exe (e-mail skener) - ani jeden jako server, pouze access. Nevím ale, jestli se na downloadu z akamai nepodílí ještě nějaký majkrosoftí exáč.

Tvé problémy byly poslední dobou hodně často popisovány, nejen na OC 4u, ale i na Živě apod. - jako hlavní důvod byla uváděna existence profláknutých sériových čísel . Pokud to máš koupené, zkus pro ten krátký okamžik odstavit fw (pokud můžeš) a uvidíš, zda to je tím nebo ještě něčím jiným.
    Middletower Thermaltake Armor Jr. VC3000SNA + ENERMAX INFINITY 720W, Asus P5K Deluxe/WIFI-AP, Intel C2D E6850 + Noctua NH-U12F, Kingston 2x2GB DDR2, 2x Seagate Barracuda ST3500630NS 500GB, Asus EN8800GTS/640MB, Creative X-Fi Platinum Fatal1ty, LG SuperMulti GSA-H42L, EIZO S1911SH-GY

Standardní

Nevíš prosím Tě ,kde se uckládá ten update u AVG 7.0 ? Chystám se přeinstalovat Windows a chtěl bych si zálohovat ten update k AVG 7.0 a potom ho tam jednoduše zkopírovat až nainstaluji znovu AVG 7.0 . Jde to vůbec takto udělat ? Bude to funkční ?

Standardní

Tohle dělat vůbec nemusíš. Stačí, když to teď odoinstaluješ, klidně to zformátuj. Po instalaci si jen z www.grisoft.cz stáhni úplnou aktualizaci (pár MB) a je to.

Citace Původně odeslal Dusan
    Nevíš prosím Tě ,kde se uckládá ten update u AVG 7.0 ? Chystám se přeinstalovat Windows a chtěl bych si zálohovat ten update k AVG 7.0 a potom ho tam jednoduše zkopírovat až nainstaluji znovu AVG 7.0 . Jde to vůbec takto udělat ? Bude to funkční ?

Member Avatar uživatele Pavelka
    Věk
    55
    Vliv
    275

Standardní

Taky jsem si v poslední době všiml,že aktualizace probíhá hrozně dlouho,dříve tak 2 sec a teď skoro půl minuty,žádné nastavení jsem neměnil a mám 2 Mbit,takže v rychlosti připojení to asi nebude .
    Intel Core i3-4330 Haswell, ASUS B85M-G Intel B85, A-DATA XPG V1.0 8GB (2x4GB) DDR3 1600, Sapphire R7 260X 2GB GDDR5 OC, Seagate Barracuda 7200.14 1TB, DVD-RW Asus DRW-24F1ST, Seasonic SSP-450RT 450W (80+Gold), ENERMAX Hoplite ST ECA 3260 White + okno + 3x 120 mm a 2x 140 mm Enermax T.B.APOLLISH (3x blue 2x red), 19" V7-N96DN-Diamondtron, Win7 HP 64bit.

Standardní

Citace Původně odeslal honzanun
    Tohle dělat vůbec nemusíš. Stačí, když to teď odoinstaluješ, klidně to zformátuj. Po instalaci si jen z www.grisoft.cz stáhni úplnou aktualizaci (pár MB) a je to.

Já to chci kvůli tomu že už se mi stalo než jsem si stačil stáhnout první aktualizaci AVG 7.0 tak mě stihl napadnout vir (Blaster). Takže lépe bych se připojil už s aktualizací ,kterou právě mám. Jinak nevíte co na poštu. Někdo mi pořád zasílá mail s zavirovanou přílohou ? Pokaždé s jinou adresou. AVG mi to přesune okamžitě do trezoru. Jak mu to vrátit jako nepříjmutou zprávu ?

Standardní

Blastera se neboj. Stačí si hned při prvním připojení stáhnout záplatu ze serveru Microsoftu a je to...

Citace Původně odeslal honzanun

Já to chci kvůli tomu že už se mi stalo než jsem si stačil stáhnout první aktualizaci AVG 7.0 tak mě stihl napadnout vir (Blaster). Takže lépe bych se připojil už s aktualizací ,kterou právě mám. Jinak nevíte co na poštu. Někdo mi pořád zasílá mail s zavirovanou přílohou ? Pokaždé s jinou adresou. AVG mi to přesune okamžitě do trezoru. Jak mu to vrátit jako nepříjmutou zprávu ?

Standardní

Neboj, neboj. Tobě se to řekne. Ale víš co to je za radost ? Už to nikdy nechci.

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

Tenhle problém s aktualizací mám taky a většina mejch kámošů taky.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

Standardní

Mají originál ? Já jsem si zakoupil AVG 7.0 a žádné problémy nemám. Až na toho Blastra když jsem ho měl.

Standardní

To s tou aktualizací se mě taky stalo, tak jsem to smazal a nainstaloval znova. Od tý doby to jde v pohodě. Firewall používám taky, pokud ti to píše, že se odpojuje AVG, tak to s firewallem nesouvisí, kdyby tě blokoval, tak se sem vůbec nedostaneš. Zkus to smazat a znova instalovat.

A ten Blaster jde bloknout i v XPčkách, aby neotravoval a nepotřebuješ ani stahovat záplatu.

Standardní

Neboj, neboj. Tobě se to řekne. Ale víš co to je za radost ? Už to nikdy nechci.
    Mas pravdu. Stahni si tu posledni aktualizaci predem a nekam si ji odloz a pak nahraj. Nebo si po instalaci rovnou nainstaluj firewall a zakaz si port 135 nebo vse dovnitr. Nebo si sezen tu zaplatu take predem. Variant je dost.

NOVY POCITAC: P4 3GHz HT, 2.5GB RAM (Geil), ATI X1950 Pro 256MB, DVD*RW Samsung 203, ATI TV Wonder VE, USB tuner Acer Volar Hybrid VX, DVD-ROM Toshiba M1712, 19" CRT, Iomega ZIP IDE, ADSL WiFi modem/router, backup:Microcom DeskPorte 56K, LPT: HP950, M$ Explorer 3.0 mouse, 500W Fortron BlueStorm II.
    STARY POCITAC:
    Abit BH6 v1.0(bios SS), Celer 850@952+redukce, 512MB RAM, GeForce neco, Samsung SpinPoint 160GB ATA a neco v supliku na radici Kouwell, DVD*RW LG, 17" ViewPoint 1795VCT, Microcom 10Mbit s(h)itovka, 350W Fortron, zvuk Media Forte FM tuner & Sound Galaxy Washington 16 ISA ;o)
    WORK: Dell Latitude D630

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání