Ahoj.
Mam takovej problem, a chtel bych se s vama poradit (spis budete radit vy me

) Tuto grafiku, koupil jsem ji od jednoho typka tady v bazosi (Mandrake

)..... Byl jsem u nej doma ji vyzkouset a fungovala bez problemu, tak jsem ji koupil. Doma mi sla taky nejdrive bez problemu, ale pak se zacal zadrhavat vetracek, ale to po chvilce prestalo. Pak zacaly zamrzat windowsy a po restartu uz PC vubec nenabehlo a jenom to pipalo, obcas se stane, ze to nabehne, ale po chvilce windowsy opet zamrzly. Vymenil jsem grafiky a vsechno funguje bez problemu. Zkousel jsem ji u kamose, ale tam to dela to samy.
Psal jsem tomu typkovi, co mi ji prodal, ale neodepsal mi, tak jsem mu volal, ale odmita mi to, kdyz jsem se mu konecne dovolal, tak jsme se domluvili, ze to testnem u nej doma, ale kdyz jsem tam prijel, tak mi ani neotevrel

. Karta je jeste v zaruce, ale firma u ktere byla koupena, byla prevedena na jineho majitele (z duvodu znacnych dluhu), a ten se neni k nalezeni a firma take ne, takze to neni kde reklamovat.
Nezbyvalo mi nic jineho, nez to opravit. Jeste predtim jsem to testnul u kamose, abych mel vetsi statisticky soubor, u nej to vubec nenabehlo, uz to jenom pipalo.
Tak jsem se to pokusil opravit, predelal jsem chlazeni, ale k nicemu to nevedlo, kdyz dam grafiku do PC, tak to jenom pipa a nic jineho se nestane. Myslim si, ze chlazeni to nebude, jelikoz za takovou chvilku se jadro nedokaze prehrat.
Chtel jsem se vas zeptat, jestli nahodou nevite, cim by to mohlo byt a jak to opravit?
Predem dekuji.