Výsledky 1 až 4 z 4

Téma: command.com ?

Junior Member
    Vliv
    261

Standardní command.com ?

Dobry den, som SmiesQov kamos.
    mam velmi aj pre mna zvlastny problem...

Mal som virus win32:blaster, po dlhom boji som podlahol a rozhodol sa formatovat disk... robilo mi to uz take veci, ze napriklad ked som spustal TENTO POČITAČ a klikol na Cčko, tak mi napisal že chýba COMMAND.COM a že mam zadať cestu.... Bohužiaľ ten s=ubor bol už napadnutý Blasterom a tak som sa rozhodol to neopravovať a všetko vyriešiť sformatovanim disku.... čo však nikto nečakal...

Mam sformatovanz disk ale neviem ho nahodiť... keď mi bootuje počitač tak mi:

1. píše "NTLDR is missing..."
    2. po vložení mojho WinXP: "No emulation"
    3- po vložení winME mi vzskočia štyri možnosti, jednou z nich je spustit DOS alebo PC s podporou CD.... ked dam spustit dos, čokoľvek napíšem vždz mi vzskočí: "Subor COMMAND.COM chyba alebo je poškodený.... zadajte k nemu cestu". Ak dam spustiť PC s podporou CDrom, zasekne sa

Viete mi niekto poradiť ? možem si len jednoducho zohnať na disketu Command.com od kamarata a dať ho do mojho PC /čo pochybujem/ alebo čo?

Viete mi poradiť ?

Prosim odpovedajte sem, alebo na moj email petqo@zmail.sk...

Ďakujem
    AMD Athlon XP Barton 2500+ BOX EPoX EP-RDA+ Canyon ATi Radeon 9600pro 512MB RAM DualChannel LG Electronics 24x10x40x DVD-RW NEC 3500 Barracuda 120GB 7200ot./min FDD Teac Case: Midi tower (+ fan, ktory bol v skrinke vzadu a TITAN aut. reg. ot. podla tepla vpredu + SuperRack suflik)

Standardní

takze jsi formatoval c: ?
    pak to za 1) vypada jako kdyby pri formatovani zustala puvodni MBR disku, cimz padem ten NTLDR samozrejme nelze najit...
    2) zkus jiny CDcko s WXP...
    3) samo, asi to hleda command.com na c:, a nema to ulozene na CDcku
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Member Avatar uživatele goodji
    Věk
    53
    Vliv
    278

Standardní

To ti je všechno nanic. To CDčko WinXP musí být bootovací (někdo ho blbě vypálil) Dokud nenabootuješ z CDčka XPček, tak to nenainstaluješ. Ještě ti zbývá taková trochu krkolomná cesta. Nainstaluj Win98 nebo ME a po nabootování do 98iček spusť instalaci XP a dej inovovovat systém.
    Asus A88XM-A, DualCore AMD A4-6300, 4x2GB DDRIII 1600, LCD Acer K272HL, SSD Patriot Blaze 60GB,HDD SAMSUNG F3 500GB

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

ja bych si nejdrive zkusil precist http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=52956
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání