Citace Původně odeslal ESCAPE
Citace Původně odeslal Baneshee2
Citace Původně odeslal ESCAPE
Vid podpis, ale este som neskoncil s taktovaním. Myslím, že jadro ma pustí trochu ďalej, ani pamäte sa mi nehrejú. Asi vydarenejší kus, už len preto, že mi to šlo flashnúť na tú v9980
To si delas pr.del ne?? Ty pameti fakt bezi na 950MHz a stabilne? To snad neni mozny, jakej mas vykon?
Keď zvážime, že 5900XT/SP bez OC hodí v 3D marku okolo 5100, ak sa nemýlim, už si to nepamätám, tak táto moja hodí okolo 5900 bodíkov. Celkom dobrý vzostup, nie? Ja som bol tiež prekvapený, že to vydržalo, ale ide to bez problémov. Skúšal som aj MSI bios aj LEADTEK, ale robia sa mi sem-tam artefakty v hrách. Tento je geniálny, bezproblémový. Už to tu píšem tretíkrát, ale ešte raz EASY MONEY.

nerad by som ta sklamal, ale urobil som to iste...a ten bios z Asus nie je az tak genialny...vsimni si textury na NATURE v 3d2003 alebo vo FAR CRY....jo a btw..skus si dat akykolvek iny bios od ineho vyrobcu..a zistis ze s kazdym mas nizsi vykon tak o 20%...

Ide o to ze ten bios z ASUSU ma sice super vykon ale bohuzial nezobrazuje spravne TEXTURY!!

ja som hral FAR CRY na 5900XT a ked som ju potom flashol na 5950 skoro ma porazilo...

dal som tam potom setky mozne biosy s 5950 (MSI, LEADTEK, GAINWARD, SPARKLE..) a vsetky mali rovnaky (nizsi) vykon ale textury boli ok...

bohuzial