Citace Původně odeslal Zilla
Citace Původně odeslal user
doska sa inak chova korektne tak neviem ci by mi to uznali na reklamacii, skusim to napojit u kamosa kt. tiez nf7-s ci to pomoze. Ale pravdou je ze ak to napojim optikou cez CD player DENON 737 tak to nepraska.
Mozna bych jeste vyzkousel ty uplne posledni audio ovladace (v 4.31), treba by ti mohly pomoct, pry odstranuju spoustu krupani a vypadavani zvuku ve hrach...
v ovladaci problem nebude asi som uz prisiel na to ze problem bude v doske samotnej ale ine riesenie nez reklamacia este nepoznam. cez vykend som si zbastlil koaxialny konektor k doske a prepojil nim dekoder, vysledok? NEPOMOHLO TO ! ale zistil som ze ak to napojim spat cez optiku a palcom skratujem obe casti konektora pripojeneho koaxialneho kablu (k doske) tak sa to praskanie este zosilni a to tym silnejsie cim silnejsie budem stlacat obe casti toho konektoru.
Okrem toho ak signal taham po koaxialy tak to praska ovela viac.
Nema niekto nejaku co by som s tym vedel spravit okrem reklamacie? Predsa len by som sa velmi nerad rozlucil s doskou na mesiac. Mimochodom skratovanie toho koaxialu nepomoze, vypne sa vtedy opticky kabel a no sound