Citace Původně odeslal Pavlis
ja mam uz docela dlouho 1.4 bios a nemel sem zatim zadnej problem(doufam ze to nezakriknu). Jednou sem zkusil 1.8 nesly nasobice tak jsem dal 1.4 a v poho a od ty doby sem s tim nic nedelal. A XP prof SP1 mam uz asi 3/4 roku a furt jedou v poho. Ovladace na IDE pouzivam od Nvidie(3.13).
Zkusil bych nejakej starsi bios
hmmm bios 1.4 Vzdy som sa u vsetkeho HW co som mal snazil mat bios alebo firmware co najnovsi, pretoze tam byvaju nove veci alebo opravene zle veci. Tak by ma ani nenapadlo davat si tam bios 1.4 ked existuje 2.3.... Mozno by som to mohol skusit. Ale podla mna je doska vadna ak by nesla s biosom najnovsim
No, teraz som nahodil novy win, dal som bios 23, vypol som SATA radic, pouzil som ovladace nforce 3.13 ale dal som cez to nvidia nove IDE drivery 4.12 (beta) a uvidim, co to spravi. Ak spravi, tak to idem reklamovat, to je asi posledna sanca. Nesiel som rovno reklamovat, pretoze na forum.abit-usa.com je vela threadov o podobnych veciach, dokoca v jednom sa pise, ze udajne maju viac menej problemy len useri seagate diskov, to mam aj ja, ale neviem ci tomu verit.... No uvidim.