Sorry, z tvy vety:
...uwodni "intro" ale az na to ze DURON 800..cozeeee?Takze bios...
, jsem pochopil, ze si po tom co se spatne detekoval procesor, tak jsi flashnul BIOS, ... no zrejme tomu tak nebylo.

Z tveho popisu sestavy jsem pochopil, ze mas jakysi upraveny chladic z P4 (Titan TFD-6025H12C,P4 ??) . Nemuze byt problem tam? Doleha ten chladic dobre? Nerozdrtil procesor? (to nemusi byt znat na prvni pohled)

Tech 5s prodlevy odpovida tomu, ze si mohl odpalit procesor.

Nemas zapojeny nejaky ventilator nestandardne ? (treba mezi 5V a 12V) Nektere zdroje se odmitaji v takovem pripade zapnout.

Do konektoru pro power-on na K7S5A nepasuji nektere koncovky z nekterych znacek Case, musi se prehodit jeden pin, ale to asi nebude tvuj pripad.

Kazdopadne zkus jiny zdroj (pokud mozno silnejsi).

Zkus jinou grafiku... docetl jsem se v jinem threadu, ze mas snad Manli Radeon.... no tyhle karty jsou kapitola sama pro sebe.

Na desce vlevo nahore je switch keyboard power-on, ktery umoznuje zapinat pocitac z klavesnice, zkus ho prehodit do druhe polohy.

Zkontroluj chladic na chipsetu.

Zkousel jsi desku zprovoznit venku z case? (je mozne ze to mas namontovane tak, ze je zkratovane neco co zkratovane byt nema. Vytahni pokud mozno vsechny IDE kabely atd...