4 kaltas - ach jo, opravdu jsem se musel nasmát u Tvého příspěvku, a to prosím, není urážka
představa, že si někdo za peníze nechá stvořit web, který se bude zobrazovat v každém prohlížeči jinak, a představa jak klient platí za takto odvedenou práci, po Tvém argumentu, že je kód validní, takže to že je špatně zobrazen, je chby toho hloupého prohlížeče, kteří lidé používajíno nevím zda by Tě ještě někdy požádali o nějaké stránky
pokud jen něco málo víš o www stránkách, tak jsi musel být velice opilý, anebo ve chvíli kdy jsi to psal nespvéprávný - neb takovou snůšku hlouposti jsem již dlouho nečetl
1) neomezuj stránky - pokud máš HTML validní kód - HLAVNĚ BEZ TABULEK - pak se vždy zobrazí stejně - neb co čekat do HTML, že?
2) pokud tento dokument dobře "ostyluješ" pomocí CSS - a pak ho otrocky ODLADÍŠ pro většinu prohlížečů - tak poté můžeš tvrdit, že jsi stvořil www prezentaci
3) víš, že www stánky si prohlíží i handicapovaní lidé, kterým TABULKY nic neřeknou, nebo třeba jen slabozrací, kteří si potřebují zvětšit písmo, co odpovíš na tohle, když už jsi mi udělal takové HLOUPÉ A NESMYSLNÉ ŠKOLENÍ!