Ahoj Mám takovej problém, na mé integrované zvukove není Game Port. Chtel bych to vyřešit tak že tam přidám další zvukovku s Game Portem. Jde abych s Integrovaný mohl hrát do repráků a tu druhou přidanou použil jen pro připojení volantu?
Ahoj Mám takovej problém, na mé integrované zvukove není Game Port. Chtel bych to vyřešit tak že tam přidám další zvukovku s Game Portem. Jde abych s Integrovaný mohl hrát do repráků a tu druhou přidanou použil jen pro připojení volantu?
Mna by zaujimalo nieco podobne..planujem kupit nove repraky Creative Inspire 5400 (5.1) a tie by som dal do zvukovky na maticnej. A potom planujem kupit jednu uplne co najlacnejsju zvukovku lebo potrebujem mat zapojeny mikrofon kvoli hlasovej komunikacii.
no co dodat? proste dve zvukovky mohou byt v pc , pak si v tom programu na praci s microfonem vyberes tu na ktery ho mas zapojenej a je toPůvodně odeslal smiesqo
Pašák erda.
treba 20kdyz vam budou stacit pci sloty
![]()
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.
Přesně tak, jedinej problém by mohl vyvstat pokud by byl stejný čip,ale různý výrobci a ovladače ještě nedavno jsem měl Zoltrix Nightingale 6 PRO s čipěm CMI8738 a druhou na desce ECS K7S5A taky CMI8738 a chtělo si s ovladačema trošku pohrát,ale fungovalo to![]()
Main PC: AMD Athlon 2500+@2300MHz,Abit NF7-S,Corsair 2x512MB PC3200 CL2,Barracuda 7200.10 320GB, Barracuda 7200.7+ 160GB,ATI Radeon 9600XT,Yamaha CRW-F1,Lite-On SOHW-812S,Zalman CNPS-7000Cu A,Zalman ZM80C-HP,Zalman ZM47-NB,Sun Microsystems 21\",IntelliMouse Explorer 2.0
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)