Citace Původně odeslal sofokless
nevím jak jsou na tom ostatní, ale já se ze svých původních 400@850 dostal při taktování stabilně na 475@940. Víc jsem popravdě nezkoušel protože to hřálo (dle čidla v detonátorech až moccc 70st!) Po flashnutí jsem měl tedy stabilně 475@950! Teplota dle detonátorů byla cca o 10st nižší ale byla A tak jsem zkoušel dále taktovat... 525@1030 a šlo to! Jen škoda, že jsem si nezapamatoval výsledky! (Teplota zase vystoupla na těch 70st. - dle mě to asi kecalo protože to není prakticky možné, i když jsem otevřel case...)Ale to už se mi výkon o moc nezvedl... Ten flash z 5900 na 5950u pomohl tak cca 15-20% coož je výborné!!! Ten takt z 5950u asi jen o 5% což se nevyplatí huntovat VGA Ale říkám škoda, že nejde Tv-out...ten potřebuju... Ale kdybych ho nevyužíval nechám si to na 5950ultra! Je to bomba!
Jen ty nervy zda ni nezku*vim...
Citace Původně odeslal Masster
Citace Původně odeslal RAYven
ALE..CO TO MA S PAMATAMI? vysletli mi to plssss..
ISLY TI PO FLASHI O 80Mhz viac to ako na 1030mhz z povodnych 850?
alebo ti ako nesli pred flashom na 950 a teraz idu?? ci ako

S pamatami sa pri flashi nic nedeje...tazke neverim ze ti po nom isli lepsie taktovat...ak hej tak si mal len blby povodny bios..
Ne, puvodne mi pameti sli jen 870, po flashi 950, vic jsem nejak moc nezkousel, uz to nebylo potreba. I s pameti se po flashi neco deje, meni se jeji casovani Kdyz bych mel porovnat narust frekvence celkove, tak je to 75 MHz na jadre a 100 MHz na pametech a to se proste projevit musi

hmmm...takze pamate z 850 na 5900 sli na 1030 na 5950...velmi pekne..
Opravte ma ak sa mylim, ale casovanie sa pri flashi na 5950 znizi pokial viem na 2ns respektive na 2.2 nie a to ta pamat zvladne je pravdepodobne ze hej...ale ze by potom este aj taktovat sa mi uz zda dost brutalne...

mne to nedava logiku...do nikoho tu na fore tu nejebem ze by sa to nedalo, ale UZ BY SOM RAD KEBY SA OZVAL DAKTO co by tu predlozil jasne fakty...ak ja znizim casovanie pamate z 2.6ns na 2.2 napr. (teda ju zrychlim) a ona sa potom este aj rozbehne na vyssom takte...tak klobuk dole...ale daco je tu divne...napr..ak mate RAM 333mhz a date ju na 420napr..je treba castokrat zvysit latency na 3 aby to slo...coz ale vo vysledku da este mensi vykon...

tak ako je to??

Vysvetlite mi niekto ako pamat co ide na 850mhz a 2.6ns sa rozbehne na 2.2ns a 1030mhz...
Ak to ide, tak viete dakto preco??
Jo a taky co len povedia,"Mne to ide a hotovo" su mi ukradnuty...
Inak csovania sa mozu lisit vyrobcom...

Jedina moznost by bola ze sa casovanie zvysi (napr. na 2.8ns) a to dovoli pamati ist vyssie...co ale znamena vykon dolu..

ale ako seci vieme tak teoreticky 2.8ns by mali mat 700Mhz, tak ako?