Citace Původně odeslal allian
Citace Původně odeslal ESCAPE
Citace Původně odeslal aragorn
ESCAPE pozeram ze mas v popise MSI GeForce 5900 XT 128 MB VTD (390/700) @ Asus 5950 ultra (475/950) a ako ti to zdvihlo vykon? a stabilita (poprip. daval si pasivy na pamete?)
Mám chladiče na pamätiach, ale neviem, či majú nejaký význam. Dosť som ich pokrivil, ked som ich dával na polovice. Dakže dobre nepriliehajú. Skúšal som to aj bez nich a nie je žiadny problém. Hreje sa to približne rovnako, ako keď som mal nataktovanú 5900XT. S tým rozdielom, že je to úplne stabilné. V hrách sa neobjavujú artefakty, nemrzne to. Výkon mi z pôvodných cca 5100 stúpol na 5900 v 3D marku 03. Skúšal som veľa typov biosov (MSI, Leadtek, Gainward, Gigabyte, ...), ale tento od Asusu je najlepší. Niekomu to zníži výkon, niekomu to zostane na rovnakej úrovni, ja som mal asi šťastie na dobrý kus. Pamäte ani neofúkavam žiadnym ventilátorom. Ale jednoznačne treba nejakým spôsobom odvázať teplo z tej grafiky von z bedne. Nenormálne to hreje. Na chladič od CPU som musel dať windtunnel, lebo mi akurát nasával zospodu teplo z grafiky a zvýšila sa jeho teplota o 5-7 stupňov.
A jaký máš časování pamětí a výrobce?
Nemôžem to prečítať, či je to hynix alebo samsung. Mám tam iba nejaké čísla.