Citace Původně odeslal Cybe
zavidim lidem, kterym EpoX jede jen non-OC...

Loni v cervnu jsem si koupil desku EPOX 8RDA3+ (rev. 1.1 tusim), po koupi jsem ji osadil Duronem, vsechno fungovalo skvele, nezazanamenal jsem zadny problem. Na podzim jsem dokoupil Athlon XP 2600+ (Barton) a uz to neni ono. Pred koupi Bartona jsem mel desku osazenou zkusebne Athlonem XP 2100+ (TB), a fungovala krasne.
Bohuzel s Bartonem nejsem schopny ji udrzet pri zivote na frekvenci, na ktere ma Barton fungovat. Uz 4 mesice mi bezi na 1150MHz, abych mohl vubec pracovat.
Problem je ten, ze nevim, jestli je problem v desce anebo v CPU. Zkousel jsem i 3 ruzne moduly RAM, vysledek byl stale stejny. Jakmile mam FSB procesoru vic nez 100MHz, pri zatezi (teplota cpu se splha az k 50°C) zamrzne.

Uz sem asi do tohohle fora psal, tak mozna jen jestli nekdo nema nejaky napad, cim by to mohlo byt?

Dalsi veci co tam mam:

ted je tam modul 400MHz RAM
Radeon 9200
2x cdrom
1x 7200rpm disk

Zdroj je 360W Chieftec, nestability napeti jsem nezaznamenal, alespon podle toho co sem tu resil kdysi (myslim pred vanocema)...
kamos ma desku EP-8RDA3i a dela mu to to sami!!Ma na ni Bartona 2500+ a musi ho mit podtaktovanyho aby to jelo stabilne