chci si koupit novou desku. mam vyhlidnutou MSI KT4 ULTRA BSR VIA KT400 Socket A AMD DDR nebo by jste mi doporucili nejakou jinou. diky za pomoc.
chci si koupit novou desku. mam vyhlidnutou MSI KT4 ULTRA BSR VIA KT400 Socket A AMD DDR nebo by jste mi doporucili nejakou jinou. diky za pomoc.
s touhle deskou na zahranicnich forech dost lidi reportuje problemy s ruznejma vytuhama a ztratama dat pri prenosu z jednoho IDE kanalu na druhej
Sa mi zda ze aj niekto z clenov OC fora mal podobny problem ako popisuje Deekay...pozri ine thready v tejto sekcii o KT od MSI.
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
podle toho co s ni chce delat jestli OC trak vem epox soltek asusPůvodně odeslal Bohy
msi bejt tebeou neber
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
toho ASUSe bych mozna skrtnul :(Původně odeslal Voky
Bohy : jedině Epox,MSI je (značkový) šrot. Vždycky sice vydají jako první nějaký nový čipset,ale pak to tak podle toho vypadá,krom toho že mají pěknou krabici k desce,tak nic jiného pěkného jsem na těch MSI deskách nezpozoroval.
ASUS Rampage II GENE + Intel i7-920 @ 3.8 GHz + Noctua NH-U12P SE1366
6GB RAM OCZ Intel Extreme XMP 1600MHz / Gainward Geforce GTX470 SLI
1x30GB SSD OCZ Vertex Turbo (system) / 2x30GB SSD OCZ Vertex RAID 0 (games)
23.6" Acer GD245HQBID + 3D Vision / PSU Nexus RX-8500 850W / Asus OC STATION
MSi KT4 Ultra BSR momentalne vubec nejsou, takze pokud do Vanoc muzes na ni zapomenout. EPOX jsou OK, ale zajimavy jsou i desky Gigabyte, treba VAXP - mimochodem budu presne ten kus deksy, ktery byl na testu v CHIPu![]()
Tak tuhle desku mam a presne problemy co se tu zminovaly. Ztrata dat pri prenosu dat z jednoho IDE na druhy. Vyresila to nova ksanda. Alespon doufam.
Prisel jsem tak o prad filmu, shit. a dost fotek z rodinyho alba je ponicenejch.
Hodte sem nejakej link na ta fora kde se resily problemy se ztratou dat pri prenosu.
Diky
Jucha
Všeho chuť
2Jucha
s novou ksandou to nema vubec nic spolecnyho...
...je to problem 133 FSB -vs- southbridge...
jinak fora, kde se tenhle problem resi, jsou to temer vsechna: amdforums, viaarena, msiforum apod...
l0t
co jsem vymenil ksandu je vse ok. Ta co byla u desky byla spatna a ja prisel o dost dat. Rebootovalo se mi to pri kopirovani z jednoho disku na druhy v lepsim pripade jen zaseklo. Co jsem to vymenil je vse ok. Mozna je tam i jiny problem ale ja mam od te doby vyreseno
Jucha
Všeho chuť
tak fakt ne
Prave jsem udelal test a modra obrazovka
CO s tim
Pomuzou nove ovladace nebo bios?
Jucha
Všeho chuť
2Jucha
bohuzel :/...nepomuze nic jinyho nez stahnou FSB, bo desku vyreklamovat...
stahovat FSB je na picu, ptz si degradujes vykon, takze .. :/
[EPoX ruleZ]
l0t
HMM MSI ma sice stabilne dosky ale nedotiahnute do konca. Ja som mal poslednu MSI K7T Turbo R a povedal som ze MSI nikdy.
Blue Alien II. Intel E5200 . NOCTUA NH-U12 . GAP35-DS3 . 2x2GB Mushkin 1066 . Galaxy 6800GT/256 . Seagate ES2 250GB x 2 . Seasonic S12-380 . Chieftec Dragon modrý . HP LP2475W
Domáce na vode Intel E8400 @ 4.65 GHz . D-tek V2 . GAX38-DS4 . EK EK-NB/SB5 + Mosfet GA X38 . 2x2GB Mushkin 1066 . Gigabyte 8800GTS/512 . EK 8800GTS . 500GB . Seasonic S12-500W . Lian Li PC-V1010A - Silver . SONY SDM-HS75P . Black Ice GT 360 + Laing Ultra + Swiftech Mcres
HTPC Xtreamer s chladením od Michala
Jo, nejlepší by bylo to reklamovat, protože na MSI u nás tohle ještě neřešili. Alespoň ne ve většim měřítku. Kusový závady jsou běžný ( mam na ně obvzláště štěstí). Zatim se o tomhle problému hodně mluví, ale ani výrobce nezaregistroval větší problém. Pokud to tedy dělá, reklamujte to, jinak se s tim nehne.
jenze jak zjistit, ze to je opravdu deska a ne treba zdroj nebo pameti nebo co ja vim
Bohuzel za sebou nemam sklad nahradnich dilu a kupoval jsem to po kusech a skladal si to sam
Jucha
Všeho chuť
2Jucha
tim lip se ti to bude reklamovat...proste jim rekni, ze je to podelany, cim to je a ze si misto toho vezmes MB od jinyho vyrobce...
...a bud si jistej, ze je to MB!
l0t
To tvýmu prodejcovi řikat nemusíšPůvodně odeslal Jucha
Prostě mu řekneš, že si vyměnil všechno a bez výsledku.
Musis si vybirat prodejce nejen podle ceny, ale i podle zpusobu vyrizovani reklamaci a servisu. Doporucuju dovezt celej pocitac a nechat otestovat, je to lepsi nez zkouset jednotlive casti. Ovsem do Vanoc to asi nevyresis, zadnej prodejce ted nema cas a to jeste dneska chodi lidi a chcou pocitac okamzite do Vanoc.
Tyhle desky nebrat-jedna mi vubec nenabehla,druha odesla po 3 tydnech provozu i bez taktovani-ted mam Epoxe a je klid
Core 2 Duo E2160 (2970Mhz),Gigabyte 965P-DS3,4x1GB DDR 800 Patriot,Palit Radeon X1950 GT 512MB (500/1200-575/1430),WD Raptor 74GB+320GB a 500GB Barracuda,Pioneer DVR-212+Plextor PX130A ,Seasonic 430W,Gigabyte 3D Aurora 570,Audigy ZS,Genius Home Theatre 5.1,Logitech G7+Logitech G15,Samsung SyncMaster 940BF
Novej bios 1.2 to vyresi. Odzkouseno. Uz jsem myslel, ze to rozflakam...Původně odeslal Jucha
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)