Citace Původně odeslal Darth Sidious
Proč to není adekvátní náhrada? Vždyť i EPoX to píše na svých stránkách...
Ma o jeden PCI slot mene i kdyz ja vyuzivam jenom jeden ale i tak je to jako kdybych pri reklamaci auta dostal to samy az na to ze misto elektrickych ovladanych oken dostanu klasicke mechanicke. Konektor na Fdd dal dole skutecny "genius" - nevim ako ostatny ale ja mam Fdd v strede casu a kabel ktery jede skrz ide kabel disku (disk mam dole) a vsechny ostatni kabely jenom zavazi. Mali to dat presne opacne dole ide konektor lebo dole zvycajne byvaju aj disky a hore fdd konektor.
Je mensi coz mi prijde spis jako nevyhoda. Kdyz chci do ni neco zapojit/ vytahnout tak mam problem misty prostrcit ruku pres kabely, kondiky, karty a zvycajne kvuli blbosti musim vytahovat i nekolik veci na okolo. Ma o jeden napajaci konektor na fan menej. Coz sem uz vyresil. Ten display mi tiez velmi chyba. Pul dne sem se s ni mordoval nebot nechtela najet a nevedel sem zistit cim to je. Pres diplay sem hned videl vo co de. Taky se mi nelibi otoceni socketu - na ty druhy strane pri kondikoch zalozit sponu je mor. Dale sem musel upilovat ze sveho ac z rohu protoze se nedal zalozit pres kondiky a to sem z neho musel rezat uz pri ty 8kra2i takze ucinnost chlazeni zase dolu. Spona na sockete se zaklada mnohem hur nez na ty stary (subjektivny pocit). Dale by mne celkem zajimalo vodkad bere teploty procaku kdyz pod procakem je jenom dira a zadne cidlo sem tam nevidel. A ten napad s tim posunutim pamati hore mne prijde jako krok zpet - je sice hezky ze uz nemusim vyndavat pamati kdyz chci grafarnu vytahnout ale musim je vyndat kdyz chci vytahnout procak. Ja osobne mnohem casteji bastrnguji z procakem ako s grafarnou. Sebral jsem ji protoze jako uz jaab napsal nutne ji potrebuju, uz sem kvuli tehle reklamaci bez kompu 2 tydny, vela prace sa mi nakopilo a proste nemam cas se s nekim dalsi 2 (pripadne vic) tydnu natahovat ze chci jinou. Proc to musi vzdy tak dopadnout ze vyrobce nekolik chyb vychyta a zaroven k nim prida spousty dalsich takze ve vysledku je vyrobek celkove horsi? Inac vykon a stabilita sou stejny.