Mám takovej problém se Soltekem (viz. téma). Jde o to, že deska má chipset KT333 a ten oficiálně nepodporuje 333 MHz FSB, ale tahle deska to má umět, sice neoficiálně, ale v manuálu je jasně napsaný- DIP XXXXX: FSB 166 MHz při PCI 33.3 MHz. Mam odemknutýho Thoughbreda 1700+, tak jsem ho underclockoval násobičem tak, aby po přetaktování na FSB 333 MHz jel ještě níže, než na původní frekvenci 1700+, procesorem to tedy být nemůže, paměti mam Samsungy 333 MHz CL2.5, takže ty to taky zvládnou v pohodě...(odzkoušeno). Ale prostě na tu 333 to nenajede( zámrz po memory testu- pokud se vůbec rozběhne grafika) , mam podezření,že to nepřehodí PCI na dělič 1/5, takže je pak hodně přetaktovanej a systém tudíž nemá šanci. Takže jsem jí poslal do CC, tam mi volal p. Kováč, že to prej vůbec podporu 333 MHz FSB nemá mít a že mi jako posílaj desku zpátky... Tak jsem mu řek ať se nejdřív radši podívá do přiloženýho manuálu, než vynáší takový soudy. Uznal to a byl chvíli klid. Pak mi volal tak za dva dny, a že to ta deska sice má v návodu, byla proto propagovaná, ale že to na žádný nefunguje... (na to já, že jsem si to kupoval podle recenzí na netu, kde psali, že to je v pohodě. Problém je v tom, že ze všech zbyly na netu záhadně pouze nějaký dvě, tři a v nich se navíc o přetaktování vůbec nezmiňují,až na jednu, kde jim to taky nefungovalo (zajímavý- z Anandtechu zmizela, Tomshardware jakbysmet)). Vyvrcholení bylo tím, když mi p. Kováč začal tvrdit, že je to funkce na přetaktování,což prý znamená, že to není žádná závada, když nefunguje, protože procesor tam jede, a to je jako hlavní. Nejlepší je to, že tahle deska byla o dost dražší, než ta, kterou jsem chtěl původně, ale tuhle jsem koupil právě a jenom kvůli tý 333 MHz FSB, abych měl zajištěnou podporu AMD procesorů s 333 MHz FSB, protože už teknrát prosakovaly nějaký zprávy o tom, že chystaj Athlony s 333 FSB... Podle mě mam teda právo na reklamaci, když tenhle parametr byl uváděnej skoro všude, navíc je to i v manuálu.... Co si o tom myslíte? Mam jim to tam poslat ještě jednou a chtít po nich, aby to poslali do Solteku? Pak bych platil kdyžtak neoprávněnou reklamaci a docela bych se asi prohnul. Děkuji všem za odpovědi.