Stránka 2 z 9 PrvníPrvní 123456 ... PosledníPoslední
Výsledky 26 až 50 z 213

Téma: :: DÍLY NA VODNÍ CHLAZENÍ ::

Standardní

Citace Původně odeslal Ladron
    odkud jsi aleš?
    z Pelhřimova
    AMD Duron 800@933 FSB@133, Abit KT7A, SDRAM 256MB, HDD: Seagate U5 30GB, Barracuda 7200.7+ 120GB 8MB, Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB, SB Live!, WinFast TV2000XP (TV/FM), CD-RW Teac W512EB
    Svojeho vodníčka teprve vyrábím :-))

Standardní Měděné polotovary

V Jablonci nad Nisou je firma Almio Plus. Tam vám uříznou co budete chtít. Ja jsem kupoval měď 80x10x100mm za 80 Kč (je toho asi 0.75 kg).

!! http://www.almioplus.cz !! - měděné polotovary

Standardní Re: Měděné polotovary

Citace Původně odeslal Holobyt
    [b]Tam vám uříznou co budete chtít
    Jasně, hehe třeba i šulina
    Diky za tip, až se budu vyskytovat poblíž, tak to určitě zkusím.
    AMD Duron 800@933 FSB@133, Abit KT7A, SDRAM 256MB, HDD: Seagate U5 30GB, Barracuda 7200.7+ 120GB 8MB, Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB, SB Live!, WinFast TV2000XP (TV/FM), CD-RW Teac W512EB

Standardní Re: :: DÍLY NA VODNÍ CHLAZENÍ ::

Citace Původně odeslal Don Carlos
    Určitě mi dáte za pravdu, že sehnat odkazy na netové obchody s díly k vodnímu chlazení je celkem obtížné. Protože já jsem hledal taky pár hodin než se mi to povedlo, berte tento příspěvek jako takový malý počáteční seznam kam se obrátit, když budete chtít nějakého vodníka postavit.
    Budu rád, když se připojí i ostatní, pokud znají ještě nějaké jiné odkazy.

Takže:

Měď : Ferona: http://195.128.212.150/arbo/

Silikonové hadice: www.gumex.cz (hadice na tekuté poživatiny)

Šroubení + fitinky: http://www.stranskyapetrzik.cz/html/srou0.htm,
    http://www.pos.cz/html/pneu.htm

Čerpadla: www.eheim.cz prodává www.aquacool.cz (nevím jestli i samostatně) jinak je mají v Hornbachu, http://www.pets.cz/shop/default.asp- ryby/technika/čerpadla (Sicce Nova, Idra)

Chladící tělesa: www.aquacool.cz , www.tntrade.cz , někdo tady (snad Radek-B), známí nebo homemade

Plexi: samostatně na netu netuším, do case: www.dcase.cz

Komplety: www.aquacool.cz , www.aqcool.cz , www.tntrade.cz (pro rozhazovače)

Výměník: tady je to horší. Buď šrotiště nebo mototechna, jako součást celé sestavy nebo něco ze zahraničí. Např. www.dangerden.com. Jenže ty ceny …

Ventilátory: tiché, osvětlené - CoolerMaster TLF-R82-E1 www.axes.cz - doporučuje DeeKay

Úplně super by bylo, aby pokud někdo udělá nějaký zajímavý objev/koupi sem hodil info a nedělaly se pořád nové thready.
    Kdo to pak má pořád hledat...
    Nevíte náhodou někdo kde sehnat 1/2" (plastové) kohoutky na vodu (např. potřeby pro labolatoře)? Dnes již musím končit ztrácí se mě někde voda...

Citace Původně odeslal Vladislav Souček
    Nevíte náhodou někdo kde sehnat 1/2" (plastové) kohoutky na vodu (např. potřeby pro labolatoře)? Dnes již musím končit ztrácí se mě někde voda...
    jj, laboratozni potreby by to mohly mit, koukni se na www.merci.cz. Zkusit muzes este instalatersky potreby, ale tam budou mit asi jen kovove, nebo kutilsky kramy jako OBI, Baumax.

Citace Původně odeslal Vladislav Souček
    jj, v laboratornich potrebach by to mohli mit, koukni se na www.merci.cz nebo www.verkon.cz . Zkusit muzes este instalatersky potreby, ale tam budou mit asi jen kovove, nebo kutilsky kramy jako OBI, Baumax.

Standardní

Citace Původně odeslal tomsalieri
    Citace Původně odeslal Killer[SH
    ]proc to resit olejem? dyt DESTILOVANA voda taky nevodi........
    to je sice pravda ale jak dlouho.Nez se do ni z okolniho prostredi dostanou vodivy ionty solí ze vzduchu atd....pak to vyskratuje taky
    kdyz mas ale uzavrenej okruh, tak je maly procento, ze se ti to tam dostane.... kdyz po kazdy otevreni budes menit vodu.....

Senior Member Avatar uživatele SajmoN
    Věk
    45
    Vliv
    290

Standardní

OMG .. za prve je tento thread urceny ako zdroj informacii o dieloch na vodne chladenie .. takze sem Vas OT vobec nepatri .. a za druhe pokial to spravim kvalitne tak mi to nevytecie .. a myslim ze aj ked tam budes mat neviem aku destilku tak v okruhu bude stale dostatok zdrojov "znecistenia" .. radiator .. cerpadlo .. blok ..
    | intel i3 12100f | noctua NH-U12F | asus TUF Z690-plus | kingston 32GB 3600 | gigabyte RTX2070 super
    | samsung SSD 860 EVO 250GB | wd 20earx | benq cosi 27"| logitech G600 | microsoft X6
    | seasonic
    S12-430 | diy acrylic ikea kallax case
    | “The future is already here—it is just unevenly distributed.”

Standardní Na gumexu lze objednavat pres e-shop.

Na www.gumex.cz lze bezproblemu objednavat pres e-shop. Jenom opakuji, ze tam maji vhodne hadice pro vodni chlazeni.

Standardní

Citace Původně odeslal Nigga
    Eheim cerpadla na Slovensku:

Richard Tokušev - Akvaprodukt, Bakossova 35, 974 01 Banská Bystrica
    telefon: 0903 740 015

Je to priamy dovozca produktov nemeckej skupiny EHEIM GROUP (EHEIM, MP Aquarien, Jäger).

Pytal som sa na jedno cerpadlo (Eheim compact 1000), maloobchodna cena je 1050.- s DPH.

Posielaju aj na dobierku
    takze ja som niekde na webe nasiel o tejto firme nasledujuce:
    Richard Tokušev - Akvaprodukt
    Ulica: Bakossova 35
    Mesto: 974 01 Banská Bystrica
    Tel.: 0903 74 00 15
    e-mail: Akvaprodukt@post.sk
    Popis: Výhradné zastúpenie nemeckej firmy EHEIM pre SR, ponúka plný sortiment zn. EHEIM: vonkajšie filtre EHEIM Professionel, EHEIM Ecco, EHEIM Classic; vnútorné filtre EHEIM aquaball, univerzálne čerpadlá a kompaktné pumpy; jazierkovú techniku: vonkajšie a vnútorné veľkokapacitné filtre, fontány a príslušenstvo.
    Vzorková predajňa AKVAOBCHOD Majer Bagarova ul. Banská Bystrica
    Distribútor v západoslovenskom kraji a vzorková predajňa: AQUA Symbioza, Lackova 4, Karlova Ves, Bratislava
    myslim ze sa v priebehu mesiaca skocim do tej Bratislavskej pobocky pozret

Standardní

Ale hosi, naco EHEIM Stejnou sluzbu splni napriklad i italska cerpadla Sicce, model Nova nebo Idra, mam Novu, max. prutok 800l/h, vytlak 1,6m vodniho sloupce, je provedeno celkem kvalitne, stalo me asi 450Kc, Idra je jeste trochu vykonnejsi. Stejne vykonny EHEIM by stal o mnoho vice a pritom je rozdil v kvalite za tuhle cenu opravdu maly. EHEIM je proste jen znackovy luxus.
    Podivejte se na http://www.sicce.com/

Senior Member Avatar uživatele Klon
    Věk
    37
    Vliv
    277

Standardní

Citace Původně odeslal Aleš22
    Ale hosi, naco EHEIM Stejnou sluzbu splni napriklad i italska cerpadla Sicce, model Nova nebo Idra, mam Novu, max. prutok 800l/h, vytlak 1,6m vodniho sloupce, je provedeno celkem kvalitne, stalo me asi 450Kc, Idra je jeste trochu vykonnejsi. Stejne vykonny EHEIM by stal o mnoho vice a pritom je rozdil v kvalite za tuhle cenu opravdu maly. EHEIM je proste jen znackovy luxus.
    Taky sem si myslel...
    Uvidis az ti zacne bzucet.... a nejsem sam komu to dela
    Priste vezmu eheim compact ...
    e4400@3Ghz(def.v.+BOX),Gigabyte GA-965P-DS3P, 2x1024 ADATA 800mhz, 7600gt pasiv,2x80gb RAID0
    Vodník v rekonstrukci, DIY repro ve výstavbě.

Standardní

Citace Původně odeslal Aleš22
    idru nebrat! prvni mesic mi fungovala v pohode. ale po case se mi stavalo, ze mi po zapnuti pocitace bezela chvili a pak se sama od sebe vypla (!). zvenku byla vzdy hrozne horka, tak to asi to bylo nejakou teplotni ochranou... ale teplotu vody sem urcite nemel vic nez 35°C.
    ted mam eheim 1250 a funguje mi pres rok (non-stop, compa nikdy nevypinam) uplne bez problemu.
    -koupil sem ho v Hornbachu na Cernym moste, myslim ze ho tam porad prodavaji

Senior Member mince Avatar uživatele mraky
    Vliv
    297

Standardní

Nevite nekdo, kde bych sehnal kolinka pro hadice 10/12? Byl jsem v zelezarstvi, autodilech, OBI, akvaristice...nikde nic nemaj. Teda v OBI meli medeny, ale prumer asi 15 nebo 17mm
    Pište česky: hold × holt

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)
    holt – povzdech; ve významu „inu, zkrátka a dobře“

Senior Member
    Vliv
    279
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Vliv
    297

Standardní

jo, to je presne ono...ted mi odtamtud prisel balik
    tak znova...

hold – projev pocty nebo úcty (další význam je výkupné, vynucený poplatek ve válce)

Senior Member
    Vliv
    279

Standardní

Jestli potrebujes jen jednu, tak tu mam. Pokud jich chces vic, tak sem vsechny co mi zbyly dal neGrykovi a tomu se urcite nekde valej, protoze je v kompu nema.
    ()__()
    (<'.'>)
    (")_(")

Vliv
    297

Standardní

Citace Původně odeslal Pirs
    Jestli potrebujes jen jednu, tak tu mam. Pokud jich chces vic, tak sem vsechny co mi zbyly dal neGrykovi a tomu se urcite nekde valej, protoze je v kompu nema.
    aaaa ha no potrebuju 4...ja mu zavolam, dik

Standardní

Nevite kde sehnat MODRY silikonovy hadicky V Gumexu maj jen pruhledny . V akvaristikach prodavaj takovy pekny ve vsech moznejch barvach a za par korun, ovsem jen s malym prumerem, tipuju tak 3.

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    51
    Vliv
    296

Standardní

Ja som nedávno kupoval silikónové hadice v THS http://www.ths-ba.sk/
    Meter 10/14 za 85 Sk bez DPH
    Majiteľ to vozí kdesi z Rakúska, dá sa dohodnúť aj na kratších dĺžkach ako sú v cenníku (ja som bral 5m) a možno aj na nejakej farbe - ak sa vyrábajú farebné...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Ja zase shanim Silikonovy ciry. v Gumexu maj jenom ty mlecny a ja chci neco jako ty PVC, proste ciry bez jakyhokoliv zabarveni. Nevi nekdo ?

Senior Member
    Vliv
    276

Standardní

Citace Původně odeslal NazQul
    Ja zase shanim Silikonovy ciry. v Gumexu maj jenom ty mlecny a ja chci neco jako ty PVC, proste ciry bez jakyhokoliv zabarveni. Nevi nekdo ?
    Také IMHO neexistujú. Tie "mliečne" to je originálna (pôvodná) farba použitého silikónu - sú neprifarbené. Ide o iný typ silikónu než je ten tekutý v kartuši, ktorý je určený na lepenie a tesnenie.
    SILENT PC ▌Athlon TB 2100+ @ 200x11, PrimeStable ▌Zalman CNPS7000A-Cu & Tt Copper Shim & AS Céramique ▌Abit NF7-S 1.2, NB Zalman ZM-NB47J, SB passive ▌512MB TwinMOS 333 @ 400, 11-2-2-2 ▌Sapphire R9600PRO VIVO @ 477 core, 716 RAM, cooled by Athlon box cooler & Papst ▌WDC800JB ▌Maxtor 30GB ▌NEC ND-3500A ▌Yamaha CRW2200E ▌400W Maxpower - add fan control&monitor & Papst ▌NeonLight case & Papst ▌LCD 4x20, LCD 2x8 ▌4xFan & 8xTemp. controller ▌21\" CRT monitor ▌A4tech infra mouse ▌Microsoft Multimedia Keyboard ▌Samsung ML1520 laser printer ▌

Standardní

Citace Původně odeslal PeterM
    Také IMHO neexistujú. Tie "mliečne" to je originálna (pôvodná) farba použitého silikónu - sú neprifarbené. Ide o iný typ silikónu než je ten tekutý v kartuši, ktorý je určený na lepenie a tesnenie.
    Ja jsem cca pred mesicem v Gumexu silokonovy hadicky kupoval a docela ciry/pruhledny jsou. Proste vypadaj skoro stejne jako PVC.
    Pod pojmem mlecny si predstavuju takovyhle http://www.watercooling.wz.cz/DCP_1618.jpg a takhle ty moje rozhodne nevypadaj.

Standardní

Citace Původně odeslal Crus
    Ja jsem cca pred mesicem v Gumexu silokonovy hadicky kupoval a docela ciry/pruhledny jsou. Proste vypadaj skoro stejne jako PVC.
    Pod pojmem mlecny si predstavuju takovyhle http://www.watercooling.wz.cz/DCP_1618.jpg a takhle ty moje rozhodne nevypadaj.
    No oni ti take cire dlho nevydrzia
    MB:Asus A7N8X Water Cooled CPU: AMD Barton MP 2600+ @2530MHz 11,5x220 1.8V RAM:Apacer/GoodRam DualChanel 1GB CLK2.5 6,4,4 2,8V VGA: Manli Radeon9550 400/250 @ 480/265 3Dmark03-3600b HDD: IBM Hitachi 160Gb LAN: 3COM 3C905TX CD-ROM: Asus Cd-S520/A4, DVD LG GSA-4120B Zdroj: Q-TEC 450W Dual Fan MONITOR: Dell P790 BC: Planet BM-500 NOVA-žigul-Homemade Bloky-PVC

Senior Member Avatar uživatele NazQul
    Věk
    41
    Vliv
    264

Standardní

Citace Původně odeslal Crus

Jakej to byl typ prosimte ? Sem ten gumex prochazel a ty silikony sem nasel jenom ty mlecny

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Nedoléhající zadní chladič na pamětech DDR na grafice MSI FX
    Založil Nvidia fanda v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 24.12.2004, 15:45
  2. Vodní chlazení na paměti grafiky.
    Založil BananaYoe v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 01.08.2004, 12:14
  3. Odešlo chlazení na GF3Ti500 - jaké nové ??
    Založil pinky v sekci fóra NVIDIA grafické karty
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 07.01.2003, 19:22
  4. Vodni chlazeni od All Electronics na Invexu
    Založil Keyoke v sekci fóra Chladiče a všechny druhy chlazení
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 18.10.2002, 20:36

Pravidla přispívání