Citace Původně odeslal comm
No kdyz uz jsme u toho tak by se mi taky hodila pomoc...

Na masteru (C: ) mam WinXP (C:\WINDOWS) (default load), na slave (D: ) mam WinME (D:\WINDOWS).

[boot loader]
timeout=0
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /fastdetect

Co tedy dopsat jako posledni radek aby to slo tak jak ma. (nechci pouzivat jine programy, kdyz mi staci pridat jeden radek do textaku...)

A jeste jeden maly dotazek offtopic.... Kdyz nezapnu WinXP se zaplym modemem musim ho pak "Pridat jako novy HW" nebo restartovat abych se mohl pripojit.... jinak WinXP hlasi Chyba 797... WTF
Asi nebude stacit dopisat riadok, predpokladam ze si WinME instaloval na ten slave disk ked bol ako master, takze vsetky cesty bude mat nastavene na c:\..... jedina moznost je zmenit v biose bootovanie, dat ten slave disk ako prvy a preniest nanho WinXP boot subory.

Ten modem asi nebude PnP, inac by stacilo ho zapnut. Pokial nie je PnP tak system kontroluje HW automaticky len pri starte a pokial zariadenie ktore ma v registroch nenajde tak mu logicky neprideli resource a nenatiahne driver.