Výsledky 1 až 7 z 7

Téma: Cim cistit DVD prehravac

Standardní Cim cistit DVD prehravac

Zdravim, mam takovy problem, kdyz si na svem stolnim prehravaci poustim jakekoli prepalene DVD, tak se mi to vzdy po nake dobe zacne zasekavat, preskakovat kapitoly, rozhazovat se obraz. Podle meho nazoru, by to mohlo byti spinavou optikou, chci se tedy zeptat, jestli muzu cistit DVD prehravac cisticim CD, ktere mam ke kompu. Nebo jestli mate nejaky jiny napad jak se zbavit tohoto problemu
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

Tento problém má 3 příčiny a řešení:
    1. Jsou to špatné DVD média - Kupovat jiné.
    2. Shitovní DVD přehrávač (kámoš má zkušeností až až) - Koupit jiný.
    3. Opravdu špinavá optika, míň pravděpodobné, to bys tam musel strkat pěkně špinavé média a kdovívo ještě - Rozdělat, destilovanou vodou vyčistit.
    [Project Morpheus] Intel Core2Duo E8200@3,9GHz, 4096MB DDR2, P35-DS3P, Radeon HD2600Pro 512MB, 1,5TB+0,75TB+2TB, Toshiba DVD-Rom 16x,48x, LG DVD-smazirna, BenQ LCD 22", HP Deskjet 959c, LaserMouse 6000, AC 550W
    [NTB] Corei5 2,6GHz, 6GB DDR3, nVidia Quattro 512MB, 250GB+300GB, LCD 14,1", 720p projector

Standardní

suhlas s 1., 2.

k 3. cocku/sosovku - denaturovanym liehom, rovnako hlavy na magnetakoch, no a prach vyfukat vysavacom naopak...
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

media pouzivam Verbatim, takze v tech by doufam problem byt nemel (kdyz uz stojej takovejch prachu), stolni preravac mam pravda trochu starsi. Jinak jsem se na to trochu vrhnul, a zjistil jsem ze mi to bere asi podle pocasi ci co. To DVD se co mi predtim zasekavalo jsem zkusil vypalit znova (uplne stejnou metodou) a najednou to beha bez problemu. Tak jsem si rikal ze to bude asi nakej zkrat, tak jsem dal palit dalsi DVD a ejhle to se zase zasekavalo, vypalil jsem ho teda jeste jednou a uz to zase chodi. Fakt nevim cim to je, na PC to beha vzdy v pohode a zda se ze se mnou nak nekamaradi ten prehravac. Nevite nekdo co s tim?
    Intel Pentium 4 2.4 GHz, 512 DDR, GF4 Ti 4200 128MB, SB Live 5.1, Soltek 85 ERV, Seagate Barracuda V 80 GB a 160 GB, Lite-ON SOHW 1633S, Win XP, Linux (aktualne Danix)

Standardní

Citace Původně odeslal kabakov
    media pouzivam Verbatim, takze v tech by doufam problem byt nemel (kdyz uz stojej takovejch prachu), stolni preravac mam pravda trochu starsi. Jinak jsem se na to trochu vrhnul, a zjistil jsem ze mi to bere asi podle pocasi ci co. To DVD se co mi predtim zasekavalo jsem zkusil vypalit znova (uplne stejnou metodou) a najednou to beha bez problemu. Tak jsem si rikal ze to bude asi nakej zkrat, tak jsem dal palit dalsi DVD a ejhle to se zase zasekavalo, vypalil jsem ho teda jeste jednou a uz to zase chodi. Fakt nevim cim to je, na PC to beha vzdy v pohode a zda se ze se mnou nak nekamaradi ten prehravac. Nevite nekdo co s tim?
    Ja mam Teaca@Pioneer a palim v poho
    AMD The S I L E N C E R powered by: PcLinuxOs
    San Diego 3500+@3080MHz 11*280MHz, vcore 1.42V , AC Freezer 64, MSI K8N Neo2 FX nForce3 250Gb, Patriot PDC 1GB DDR500 8-4-4-3, Sapphire Ati Radeon x1950 pro 512 + Arctic Cooling Accelero S1, Antec Nine Hundred, PSU Seasonic S12-2 500W, LG GSA-4136, Pioneer A09XL, Logitech X-530. 3DMark01/03/05/06 29485/15384/9894/4597 marks

Standardní

len taky detail, dufam ze napalujes 1x, maximalne 2x ?
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Senior Member minceVIP Avatar uživatele Maxik
    Vliv
    304

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    media p... ...cim to je, na PC to beha vzdy v pohode a zda se ze se mnou nak nekamaradi ten prehravac. Nevite nekdo co s tim?
    len taky detail, dufam ze napalujes 1x, maximalne 2x ?
    jj, pokud smazis 4x skus to vypalit pomalu 1x muze pomoct.

Ja mam teda shit prehravac Elta 8859 (asi) za 1200 od kamose a prehralo mi to zatim vsech 6 vypalenejch filmu (verbatim). Bez problemu mi to pozralo i DVD+RW (hp) s fotkama.

PC - Pentium G3258 - 4.5GHz, Gigabyte GA-Z97P-D3, DDR3 3x8GB 1866, MSi GTX970 Gaming 3.5G, nejaky to 256GB SSD a par tera HDD, case Zalman Z9 U3
    NTB - HP EliteBook 8470p - Core i5-3320M (2.6GHz), 8GB RAM, ATi 7570M 1GB, 500GB+250GB HDD a dalsi serepaticky okolo
    Bike - Honda VFR 800 V-tec, 80kW/10500, 244Kg, obuti Michelin Pilot Road, mist k sezeni: 2, SVO faktor = stredni (zalezi na pilotovi)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání