Výsledky 1 až 6 z 6

Téma: Reklamace zakladni desky Abit KX

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní Reklamace zakladni desky Abit KX

Chtel jsem se zeptat,daval jsem na reklamaci desku Abit KX 333R,ale to neni podstatne,oni ji prijaly na reklamaci,ale tato deska ma ulomene na patici procesoru dva drzaky co drzi chladic.Je to vlastne mechanicke poskozeni,ale deska nejede a timto to asi neni.Vyreklamuji me tu desku nebo mi ji muzou vratit a rict,ze je to mech.poskozeny a kvuli tomu to nejede, i kdyz je to blbost.Diky za odpovedi.
    Intel Core 2 DUO 8400, ATI Sapphire 4850 1GB, 2x2GB A-data Vitesta EE,2x Samsung 500GB F1,2x Samsung SP 2504C,2 x Samsung 1614C,LG DVD-RW,Samsung DVD-RW,LG 1980U, Logitech MX 500, Surface 1030 black

Senior Member
    Vliv
    271

Standardní

Oni to říct můžou, ale musí ti dát písemně, že deska nejede z důvodu utržení držáku coš je teda blbost. Jestli uvedou jako důvod ten držák na chladič, ryskují že to dáš k soudu a na 100% to prohrají. Ale udělat ti to můžou, to u nás není problém. Jde jen o to, že ty to k soudu asi nedáš. Prostě záleží jakej je prodejce, bohužel.
    IBM ThinkPad T40

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní Prodejce

Tak to uz to muzu rovnou zabalit.Prodejcem je brnenska Tsbohemia.
    Intel Core 2 DUO 8400, ATI Sapphire 4850 1GB, 2x2GB A-data Vitesta EE,2x Samsung 500GB F1,2x Samsung SP 2504C,2 x Samsung 1614C,LG DVD-RW,Samsung DVD-RW,LG 1980U, Logitech MX 500, Surface 1030 black

Standardní

Tak tos skoncil, nemas zadnou sanci, usetri penize za benal a ani tam nejezdi, pokud ti to bral ten Navratil, tak se divim, ze to vubec prijal do reklamace. Dej mu za me po tlame az si ji tam pojedes vyzvednout - samozrejme az za mesic (presne).
    PC + Nexus 10 + XBOX 360

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

Asi tak, pokud neni na predavacim protokolu to poskozeni napsany, tak bys to moh hodit na ne. A jak uz bylo receno, to urcite neni pricinou zavady.
    IMPROBE AMOR, QUID NON MORTALIA PECTORA COGIS - krutá jsi, lásko, kam až ty doženeš smrtelná srdce -- Vergilius
    Mnoho je prostředků, které léčí lásku, ale žádný není spolehlivý.
    S tím, čeho se na nás dopustili druzí se už nějak vyrovnáme. Horší je to s tím, čeho jsme se na sobě dopustili sami.
    -- Francois La Rochefoucauld
    Nabídnout přátelství tomu, kdo chce lásku, je jako dát chleba tomu, kdo umírá žízní.

Junior Member
    Vliv
    277

Standardní

Prebiral to navratil a je to napsany v protokolu,ze je to mechanicky poskozeny.Benal jsem neplatil,jel jsem tam salinou.A stejne me je to jedno,ja uz desku davno novou mam,ja chci jenom prachy abych si mohl koupit novej disk.Bud me to uznaji nebo ne,uvidime.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání