Citace Původně odeslal stando007
Citace Původně odeslal a_WerOOn
Citace Původně odeslal Xima
Citace Původně odeslal stando007
Citace Původně odeslal migelo
Jj, já dokonce dopadl tak, že jsem dal novej bios a rovnou jsem to odnesl na reklamačku. Někdo psal, že to vyřešil nějakej bios, ale to spíš asi byla jiná série. Pokud máš tu co já, netrap se a dones to tam taky. Není to ovladačema. Abit dělá dobrý desky, ale taky jim to uteklo...stane se. Dostal jsem novou a jela a jede....!
A mal si ten isty problem? Poskodene subory nahodne? Ja sa obavam, ako to bude s reklamaciou, kedze nie som schopny "donutit" dosku aby sa "skaredo" spravala k mojim datam ked ja chcem, ale iba ked ona chce... Neviem, ci sa im ta chyba prejavi, kedze niekedy sa mi prejavi do tyzdna, inokedy do dvoch a niekedy za 3 dni...

Ak si mal ten isty problem ako ja, tak asi o tom uz budu vediet, ze taky problem existoval a mohli by mi to changenut...

Na Abit-Usa fore mi radili, ze nemam pouzivat nVidia-cke IDE drivery. Ale ja akosi na to nechcem dat, pretoze preco by originalne drivery od vyrobcu (podotykam ze najnovsie) mali sposobovat poskodenie dat, teda nepracovat tak ako by mali?
no samozrejme ze nepouzivej nVIDIA IDE SW !!! kdyz si prectes eulu, tak tam to mas! muze to zpusobovat problemy a taky je zpusobuje... mne to oddelalo 2x po sobe uplne novej disk... no, mam ted treti a zatim v poradku... no, uvidim, pokud bych mel mit ted nejaky problem, tak uz to je jednoznacne deskou, ale vypada to tak, ze to je IDE driverama... takze pred nima varuju - nepouzivejte je!
tak muzu rict ze ja pouzivam nVidia SW driver od zacatku a v poho..
Toz, to vidite, jednemu ide SW OK, druhemu nie, tretiemu nejde dobre nic. Sakra sakra, mam tu dosku rad, ale asi by som ju uz aj bol schopny podviest s nejakym intelom alebo KT600 ?
Ja taky nikdy nemel problem a jedu na IDE SW taky hned od te doby co to tam narvali a nebyl jedinej problem. Aby to treba nebyl vadnej hdd kabel nebo naka hadka s driverem od nakyho softu.