Chcel by som si grabnut nejaky DVD film no vsimol som si v grab-softe resp v kodeku je 1 pass a multi pass. Vysvetli mi niekto co znamena to pass1 pass mi grabuje no problem ale multi mi nechce vobec. Neviem preco.
Chcel by som si grabnut nejaky DVD film no vsimol som si v grab-softe resp v kodeku je 1 pass a multi pass. Vysvetli mi niekto co znamena to pass1 pass mi grabuje no problem ale multi mi nechce vobec. Neviem preco.
Intel Pentium 4 Prescott 2.8@3.53 BOX | ABIT IC7-G | Apacer 1 GB DDR400 | MSI GeFORCE FX 5900 XT 390/700@440/950 VTD 128 DDR |
IBM 80 GB 7200ot. 8 MB cache SATA | IBM 17" FLAT | Creative SoundBlaster LIVE 5.1 | Intelli Mouse 4.0 Explorer | Steelpad 4D.
to mas, kdyz to poustis pres dva pruchody, mas pak lepsi obraz ale trva to 2* dyl
Pašák erda.
Je tu o tom Faq. ! http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=17231 Pozerajte skor ako zacnete , klast otazky.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)