tiez sa hlasim, aj ked s tymto sumtom moc sanci na vyhru nemam.( a este je aj tak na nom kopa roboty... a prachy ziadne)
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=15601
tiez sa hlasim, aj ked s tymto sumtom moc sanci na vyhru nemam.( a este je aj tak na nom kopa roboty... a prachy ziadne)
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=15601
C2D @ 3GHz + Ninja || 2GB RAM || Wide 20" p-mva LCD || M-Audio revo 5.1 || Sennheiser HD595 || Logitech G5 mouse
Prihlasujem sa takysto do sutaze
Tu je moje pc . Nie je to Bohvieco ale je to MOJE
http://www.pretaktovanie.sk/article....thread&order=0
PC STORM
Já bych se taky chtěl přihlásit do soutěžě, jenže mi 3 fotky nestačí. Mám totiž case zmodifikovaný ze všech stran (min 5 fotek). Je to možné?
• AMD Barton 2500+ @ 2268 MHz (10,5x216, 1.65V) • ABIT NF7-S rev. 2.0 • Corsair 512MB DDR400 (2-3-2-11) • nVIDIA GF4 4200 64MB 250/513 @ 295/630 • Maxtor 160GB SATA 8MB • Toshiba DVD 1612 (modding) •
Taky se hlasim do souteze. Doufam ze veb postaci watercool.webzdarma.cz
Intel core2duo E6600 2,4@3,4 water cooled :o), teplota max. 65 ;MB:Asus P5K-E (deluxe); RAM:2048MB 800MHz corsair, Grafika Radeon 1600Pro;2xHDD 320GB seagate baracuda 7200.10;Lan intel pro;Audigy;samsung DVD smazka;PSU Enermax liberty 500W
tak už se schyluje k tomu, že se konečně bude něco dít....STAND BY![]()
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
ja bych se prihlasil akorat ze sem tu moji bedynku nemodoval ja ale nekdo jinej))
takze na to prdim![]()
i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB
Tak jak to tedy vypadá na pcarea.org ? už by to mohlo začít,ne?
PC: X61, FOTO: Canon 450D, Carl Zeiss Pancolar 50/1.8, Pentacon 50/1.8 | Nikon FE + tokina 24/2.8, http://hdsunset.blogspot.com/ - http://robinrezek.com/
zrovna ted delam na tom, abych rozchodil system na hostingu - na likale uz to mam odladene, bohuzel na hostingu maji apache a php v safe modu a dela to urcite problemy...ale predpokladam, ze do konce noveho tydne se to konecne rozjede...
btw - neco blizsiho k pravidlum:
kazdy soutezici si tam bude moci vlozit svuj casemod sam a to ve forme nazvu, kratickeho popisu a 3 fotek. Hodnotit se pak bude a) napad , b) tech. reseni, c) celkovy dojem...
Takze pripadni zajmeci o ucast (i ti co se jiz prihlasili) budou muset toto vlozeni provest...
konkretni a podrobna pravidla budou zverejnena spolu se spustenim webu - takze jeste je cas neco dopilovat, pokud mate nejakou pripominku, napad, apod.
PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...
tak, problem se zda se podarilo vyresit, system je ve fazi testovani.....takze GET READY ;o)
Taky se hlasim do souteze
www.sdm-master.wz.cz
Jmeno modu Black Cage
Dum spiro, spero
takze, beta verze pravidel (system uz pomloucku dozrava, uz se resi jen par musek):
Pravidla:
1) Všeobecná:
- soutěže se může zůčastnit kdokoliv
- není nutná žádná registrace pro možnost hlasovat
- každý uživatel může vložit libovolný počet casemodů
- žádný z casemodů nesmí být vložen dvakrát
- každý uživatel smí hlasovat pro jeden konkrétní casemod jen jednou
- uživatel nesmí hlasovat pro casemod, který sám vložil
2) Hlasování:
- hodnocení probíhá ze tří hledisek (nápad, tech. řešení, celkový dojem)
- ohodnotit se musí všechna tři hlediska
- hodnotí se dle počtu bodů ( 1bod - nejnižší ohodnocení, 5 bodů nejvyšší ocenění)
- aby jste viděli aktuální počet bodů, musíte hlasovat
3) Vkládání casemodu:
- vložení můžete provést pomocí formuláře, odkaz je umístěn na spodku webu
- musíte vyplnit všechna pole formuláře
- musíte vložit tři obrázky
- obrázky nesmí být větší než 1024x768
- obrázky nesmí zabírat více jak 250kB
- obrázky musí být formátu JPEG
ještě jse, jej nestanovil napevno, ale viděl bych to tak na konec cervna, ne ? - nejak aby se to teba dalo vyhlasit na letni LP, pokud nejaka bude...i kdyz ted co zrúsili mimo misu nevim, kde to nejak pozjistovat...
A je odstartováno!!!
Web je spuštěn, soutěž začala.
Adresa je http://soutez.pcarea.org
Přeji hodně úspěchů!
A btw - jestli můžete, rozhlašte to kde můžete, ať se to plní....
Hodil jsem to na pretaktovanie.sk ..
Tak snad se to rozsiri i u nasich bratru....
Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|
ok. super. mockrat diky!
btw - mozna by nebylo marne upravit nazev toho threadu, neco jako casemodding soutez - SPUSTENO , nebo tak neco, aby bylo jasne, ze uz to jede...
tak jsem to upravil.. muzes se mrknout..
Intel Core Duo 1800Mhz- OC-3000Mhz, 2GB ram 800Mhz, HDD160 Sata II | CANON A510 | Nokia N70+512MB MMC|
ok. diky! je to supr
Pani, pekne se to rozjizdi. Jeste sponzoring Liang-Li, Sunbeamtechu a podpora Novy a je to svetovy. Ne vazne, premyslel nekdo o tom zkusit neco vyjednat u Czerch computeru? Oni si urcite budou chtit radi udelat povest v tomhle oborukdyz zacali rozjizdet nabidku s timhle sortimentem.
Taky bych prirad pridal svuj kousek, mit to tak hotovy, prace jak na kostele a love zadny.
muzu je zkusit kontaktovat...ale nevim...moc neverim tomu, ze by do toho sli...ale za zkousku nic nedam, ze...Původně odeslal Kazdic
No konkurence jhe konkurence a oni zacali s tuningem a progamingem nedavno kdyz uz je tady dost zavedenejch lidi co to delaj, a tim si urcite pomuzou a my koneckoncu taky. Treba nas tam muze napsat vic.
Jak sami rikaj sou dynamicky se rozvijeji spol.![]()
uz jsem tam napsal, tak uvidime...Původně odeslal Kazdic
Ja myslim ze jo, dalo by se na necem dohodnout - ale musis tomu trochu verit, at taky neco pro ty nejlepsi dajPůvodně odeslal Chocen
Tak jsem tam pridal Neptuna, az udelam nejaky fotky soucasnyho stavu Cube tak je tam dam taky. Ale za to se spis stydet![]()
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
cheche jsem tam taky![]()
PC 1: Intel E2180, BIOSTAR TP43D2-A7, 2 GB DDR2 800, GeForce GTS450, OCZ Agility3 80GB, WD Black 1TB
PC 2: Intel P4 2.8 NW, ABIT IT7 MAX3, 2x 512 MB CORSAIR XMS LED, Gainward FX5900U 256MB, Samsung 40GB SATA
POslal jsem tam malej mod, spis predelavku. Jestli se ti nelibi nebo mas nake vyhrady, napis mi SZ
PS: sorry, ja hlava deravanazev je PC in TV
ASUS A6T-AP017
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)