Mam Xvid film, je trochu zpomalený , trhaný pohyb. Málo ale je to znát.
Jde to v nakem programu opravit, kodeky to ne ni, to mam ozkousene.??
Poradte.
Mam Xvid film, je trochu zpomalený , trhaný pohyb. Málo ale je to znát.
Jde to v nakem programu opravit, kodeky to ne ni, to mam ozkousene.??
Poradte.
a to u vsech filmu nebo jen u parme jedou filmy v poho, ale dva (vcetne The shool of rock) to bylo trhany a kdyz si to poustel kamos na Duronu 900 tak to mel v pohode plynule.. takze to urcite bude kodekama. (nerikam, ze to nebylo k divani, bylo to jako kdyby trosku spomalene..)
Jenom jeden Master and Comander. ostatni v pohode, je to urcite chyba pri ripovani slo by to jeste nejak opravit ??,
to nevim, ale myslim si, ze to je stejne kodekama, jak jsem psal, me se to trhalo a kamosovi to jelo krasne plynule... mozna sehnat neco jineho nebo to vyzkouset u nekoho druhyho a uvis, jestli to bude trhat nebo ne...
ono to muze byt i tim, ze je na tom filmu pouzity jiny kodek ( napriklad me na durexu delal problem zvuk ala ac3 ).
totiz pochybuju, ze by se do obehu dostal spatne naripovany film...
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Jezis tech uz bylo.....Původně odeslal mISHA
ale vedelo se o nich...Původně odeslal Dawe
Na 98 procent kodek![]()
[PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
[Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)
pokud to je trhany tak virtualdub a nastavit vlastni framerate![]()
Já bych taky řek, že to je kodekama. Tohle mi dělalo u LOTRa, tak jsem nainstaloval starší codecpack 5056 a už to chodí OK.
AMD Athlon64 3000+ | MSI K8T Neo2-FIR | V-Data 2x256 MB DDR 400 | Sapphire Radeon 9600 Pro Advantage 128 MB DDR @ 450/520 | ATI TV Wonder VE | Creative Audigy ES | WD 3x80 GB + 160 GB all with 8 MB cache | LG GSA 4160 | Gembird WCS-YF-1A | HP ScanJet 3400C, DeskJet 5652 | ADI P750 | MS Windows XP Prof. dualboot with SUSE Linux 9.3 CZ | Wireless Internet connection with Ovislink 1120 via KLFree.net | IP Telephony with Sipura SPA 2000 via Softphone
hlavne je dôležité, aký máš comp. ak je to aspoň Duron 600, malo by to ísť plynule, ak máš ffdshow.Původně odeslal wolfstone
Teclast F6 Pro, HP Probook 470 G0
Konkretne Master and Commander mi prave taky trhal, prehraval se pomalu, koukal sem na fps a sly na 16 nekdy az i na 8FPS. Mel sem tam ffdshow nekde z kvetna 2003, nainstalil sem si Xvid a jelo to ok. Tedka posledni dobou vysly snad 3 novy verze ffdshow ale ani jenda ten Maste rneprehrala, tentokrat stal obraz uplneNo a s tim Xvidem mi to zas spatne prehrava nektery videa co ten ffdshow zvlad ok (i kdyz to je Xvid kodekem kodovany).
Díky za rady fakt byla chyba v FDDshow,.
Už to fachá
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)