Výsledky 1 až 21 z 21

Téma: najlepsi program na cistenie registrov?

Standardní najlepsi program na cistenie registrov?

Ake mate skusenosti z roznymi nastrojmi na cistenie registrov?Aky program sa vam zda najlepsi?Totizto potreboval by som nejaky spolahlivy program ktory najde co najviac bordelu v registroch a spolahlivo ich odstrani.Dik za kazdy nazor.
    INTEL E6600@3,2GHz def V ;Thermalright Ultra 120 ; ASUS P5W DH ;Corsair 6400CL4 2x1Gb ;EVGA 8800GTX;WD Raptor 150Gb,Thermaltake Tai-Chi,SEASONIC S12 650W,EIZO S2110W

Standardní Re: najlepsi program na cistenie registrov?

pouzivam Easycleaner
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Teď jsem začal používat BeClean 1.40. Je to freeware a vypadá slušně. Umí více věci maže cookies atd. Jenže není v češtině ,což je mínus ,protože je tam dost nastavení. Ale jinak si myslím že je to docela dobrý program.

ja som mal niekedy nejaky dobry soft na to, volal sa regcleaner abo neviem, ale raz mi posral system a uz odvtedy nepouzivam regbuzerantov

Citace Původně odeslal Dusan
    Jenže není v češtině
    trosku off-topic:Podla mna ked nieco je v anglictine tak to je plus!

Standardní

trosku off-topic:Podla mna ked nieco je v anglictine tak to je plus!
    taky off:
    PRESNE TAK! Jinak je to nutne brat pres Ovladaci Panely a Moznosti Slozky a nakonec clovek skonci u Storno... Cestina je sice krasnej jazyk, ale do tohodle odvetvi skutecne nepatri. Nedavno jsem videl dokonce pojem "zapouzdreni" u eth. Paneboze, odpust jim

K tematu:
    System Mechanic docela take umi, ale je to trial nebo za prachy. Podle me je "cisteni" jaksi velmi pofiderni vec. Jediny zpusob jak zajistit "cistotu" je soft, ktery pochyta cely proces instalovani softwaru X a pak ho tedy dokaze i ciste zlikvidovat. Cisteni, az potom, stejne neni na 100% uspesne. Obecne je to spis jen jakasi paranoia "vzdyt to musi jet lepe".

Standardní

Nevím co máte proti češtině ? Když někdo neumí anglicky a musí nastavovat nebo dostává dotazy kterým nerozumí tak je to těžký !!
    Jinak System Mechanic jsem měl a nic moc. Moc toho nezjištuje a to jsem měl nastavený co se dalo a byl v češtině. Našel dvě chyby a Registry Clean Expert jich naašel jedenáct. Ten BECLEAN je asi nejlepší a je freeware.

Standardní

Nevím co máte proti češtině ? Když někdo neumí anglicky a musí nastavovat nebo dostává dotazy kterým nerozumí tak je to těžký !!
    hej, ale kto nevie v 21storoci po anglicky.... to je nieco take akoby v komunizme nevedel po rusky.
    nic proti tomu ze nevie niekto po anglicky, ale podla mna v 21storoci je potrebne min. 2 svetove jazyky (napr.nemcina+anglictina)
    Jinak System Mechanic jsem měl a nic moc. Moc toho nezjištuje a to jsem měl nastavený co se dalo a byl v češtině. Našel dvě chyby a Registry Clean Expert jich naašel jedenáct. Ten BECLEAN je asi nejlepší a je freeware.
    system mechanic ani mne nepacilo...
    co vie ten BECLEAN?

Standardní

Když teda umíte všichni tak skvěle anglicky tady je link http://boozet.xepher.net/beclean/ . Neříkám že neumím anglicky, ale rozhodně nedokážu přeložit vše.

Standardní

Když teda umíte všichni tak skvěle anglicky tady je link http://boozet.xepher.net/beclean/ . Neříkám že neumím anglicky, ale rozhodně nedokážu přeložit vše.
    v registry cleaneroch to je problem, ze niekedy vyprataju aj to co netreba...

Standardní

jednoznacne jv16 PowerTools, do verzie 1.4 freeware, od verzie 1.4 je to uz plateny soft (asi vedia zaco pytaju peniaze...)
    Markoff
    Dennik z Ciny a jemu predchadzajuci trip po Azii 2010-2011

Standardní

Citace Původně odeslal Markoff.tk
    jednoznacne jv16 PowerTools, do verzie 1.4 freeware, od verzie 1.4 je to uz plateny soft (asi vedia zaco pytaju peniaze...)
    nikde nemozem najst nizsiu verziu ako 1,4

dakujem
    AMD Athlon XP 1700 B0 MSI K7T266Pro2-A 512 MB DDRAM Sapphire R9600Pro Seagate Baracuda 7200.7 40 GB Maxtor 20GB Teac 16x10x40 Teac DVD Genius 5.1 HT Hercules Fortissimo III 7.1 Olypmus C-730 UZ

Senior Member Avatar uživatele Lord Owl
    Vliv
    273

Standardní

Citace Původně odeslal lele007
    v registry cleaneroch to je problem, ze niekedy vyprataju aj to co netreba...
    Myslím že za to nemůžou Cleanery ,ale uživatelé .

Je to stejný, jako když mažeš soubory pomocí SHIFT+DELETE - alias
    "Co peklo schvátí, to už nenavrátí".
    Je to jenom na zodpovědnosti uživatele, co se rozhodne natvrdo od.jebat a co ne.
    Pochopitelně , že není dobré sepnout tlačítko "Vyčistit" a pak čekat co to udělá. Musím vědět co můžu čistit a co ne.

S programem RegCleaner , no problem
    Core Duo2 2,66Ghz, 2048 DDR2-dual Kingmax, 320 Gb WDG RE2 SataII(16Mb cache),GeForce 7950GT 512 MB PCIe, NEC AD-7173A,DVD-RW/TOSHIBA SD-M2012,DVD, siť int. Realtek, mb-MSI P35 Neo2-FiR,int.Realtek HD Audio, mon. NOKIA 446 Pro.

Standardní

program RegCleaner bol naozaj fajn, jeho vyvoj sa vsak skoncil ked sa stal castou jv16 PowerTools, ktore su od verzie 1.4 uz platene a nie freeware

je to naozaj bezpecny cistic registrov a ked hrozi nejake riziko, radsej upozorni uzivatela, pouzivam ho uz par rokov...
    Markoff

Standardní

RegClean jsem pouzival na Win95, 98, 98SE, 2000 a XP a nikdy jsem s nim nemel problem. Dokonce tvrdim, ze to je jedinej program od MrkvoSoftu, kterej delá to co se od nej chce.
    Snad jen, ze ve WinXP vzdycky najde a vycisti nejakej bordel (par stale stejnejch klicu) , kterej si ovsem XPcka po restartu do registru nacpou znova.
    Jinak naprosta spokojenost.
    CPU: E2200 + Arctic Cooling Freezer 7 Pro , GPU: GigaByte HD2600 XT , RAM: Kingston 2x1GB DDR2 PC800 ,[b] MB: Asus P5Q , PSU: Chieftec Green Angel CTP-400-12G, 400W , HDD1: Samsung Spin Point F1 HD502IJ 500GB 16MB SATAII/300 , HDD2: WDC WD2500AAJB 250GB ATA100 , HDD3: WD5000AAKS- 500GB 7200ot SATAII/300 16MB + Externí box LC POWER EH-35BE2 3,5 SATA2/1 HDD, USB 2.0 + E-SATA , DVD: Samsung SH-S223F SATA , CASE: ASUS TA-982

Standardní

Citace Původně odeslal Buddha
    RegClean jsem pouzival na Win95, 98, 98SE, 2000 a XP a nikdy jsem s nim nemel problem. Dokonce tvrdim, ze to je jedinej program od MrkvoSoftu, kterej delá to co se od nej chce.
    Snad jen, ze ve WinXP vzdycky najde a vycisti nejakej bordel (par stale stejnejch klicu) , kterej si ovsem XPcka po restartu do registru nacpou znova.
    Jsem pro, mám ho taky a dokonce i v CZ!!! Vřele doporučuji.

Standardní

Nevim cemu tam neni rozumnet, uplne normalni trivialni anglicky text. Jak psal lele007 minimalne ENG je nutny umet na nejake normalni urovni. Ja take neumim uplne optimalne nemecky, ale makam na tom. Kolem je spousta lidi co delaj s PC a neumej anglicky a podle toho, kdyz se vyskytne problem tak jsou jejich moznosti neskutecne omezene. On je rozdil kdy vi neco par miliard lid a ne jenom par desitek tisic.

Norton se take doceal umi postarat o registry, stejne jak ten SystemMechanic u toho mam ozkouseno, ze nic neznici a vsechno zustane funkcni. Pokud se k systemu ovsem clovek chova jak prase, pak uz to zadnym cleaner nezpravi.

Standardní

Když už je to taková podobná téma....slyšel sem(někdo tu to i zmiňoval) že existují softy, co monitorují install nějakého programu, a když ho potom chcete odinstalovat,tak díky tomu softu ho vymažete komplet celý-nic v PC nenechá. Nemáte nějaký link nebo jméno toho produktu?
    1800+@2800+(11,5*197),soltek 75frn3-L,2*256Mb RAM,SB live,RADEON 9500@9700(core 296,memory294,8pipelines) 128RAM.

Standardní

Citace Původně odeslal Jurass
    Když už je to taková podobná téma....slyšel sem(někdo tu to i zmiňoval) že existují softy, co monitorují install nějakého programu, a když ho potom chcete odinstalovat,tak díky tomu softu ho vymažete komplet celý-nic v PC nenechá. Nemáte nějaký link nebo jméno toho produktu?

Ashampoo Uninstaller
    C2D Wolfheart stabilized...CoolingSys completed...Aurora 3D Black...full 120mm Wolfheart
    WinXP && Gentoo Powered Wolfheart http://img215.imageshack.us/my.php?i...pgentooqt2.jpg
    Intel Core2Duo E6300 1.86@3.2GHz cooled by Ninja Plus| Gigabyte DS4 | 1024MB Kingston 750@920MHz | sound | Gigabyte X1650Pro SilentPipe II | TEAC 40x & Toshiba DVD-RW | WD800JB 80GB | Logitech MX510 | Fortron 300W NP(PN) | MS Sidewinder Strategic Commander|Acer 1721hm
    C366 2@1,85V 32MB RAM, Slackware 9.1 router connected to Chello

Standardní

Citace Původně odeslal Dominator
    Citace Původně odeslal Buddha
    RegClean jsem pouzival na Win95, 98, 98SE, 2000 a XP a nikdy jsem s nim nemel problem. Dokonce tvrdim, ze to je jedinej program od MrkvoSoftu, kterej delá to co se od nej chce. :lol:
    Jsem pro, mám ho taky a dokonce i v CZ!!! Vřele doporučuji.
    Podla mna bol lepsi RegCleaner, RegClean toho vela nevedel, kazdopadne je dnes najlepsi asi jv16 PowerTools
    Markoff

Standardní

MyUninstaller nebo TotalUninstaller mam ten dojem, to je preste typ softu ktery ti to zmonitoruje pred instalem, takovy snapshot si to udela, a po installu. Pak by mela byt uninstallace 100%

Standardní

RegCleaner se ted jmenuje RegSupreme a ja uz nic jineho nepouzivam.
    DFI LP UT nF4 Ultra-D, Athlon 64 3000+ venice, Gigabite NX6600GT , Kingston HyperX DIMM 512MB DDR 400MHz Dual Channel Kit CL2,2xSATA MAXTOR 160GB DVDRW LG4160B,CDROM SONY CDU5221

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání