Treba zrovna Eurocase v tomhle threadu urputne kritizovanej (jinak uznavam ze bedny i jine zdroje jsou dost spatny), jejich Super Silent s 12cm vetrakem, nejenze je naprosto tichej, ale na +12 i ostatnich napetich (koukal jsem taky samozrejme na -+5, -12, +3.3, Vcore atd.) mi na moji sestave (CD/DVD/CDRW/HDD/R9700Pro, XP1700+@2300MHz, navic 2 vetraky a jiny zravy ptakovinyPůvodně odeslal Hybee
daval naprosto ukazkovy hodnoty, pro +12 cca. 11.9V, +5 cca. 5.1V a mezi maximalnim zatizenim v testech a idle se hejbal o maximalne 0.1 - 0.2V, coz dle myho je na 300W zdroj za cca. 640,- Kc docela hodne slusny, naprosto podobny hodnoty mi vykazuje nekym vychvalovanej, nekym zatracovanej 300W Suntek za cca. 1200,-
Nemyslim si, ze mam hodne moc zravou sestavu (skutecne nevlastnim 8 HDD, 15 vetraku, a Barton 3200+) ale preci jen asi dokaze zminene zdroje docela vytizit, tim jsem chtel jen konstatovat, ze ne vzdy si musis koupit 500W Enermax za 8000,- aby to sestavu v pohode utahlo...
A vsechny hodnoty jsou jak z MBM5 tak +12 a +5 mereno multimetrem, a vse v ramci uvedene odchylky...
Jinak samozrejme souhlasim, ze pokud vytahnu 10 000,- mam sanci sehnat asi hodne kvalitni zdroj, nicmene i Enermaxy a Fortrony obcas piskaj, Chieftecy a Sunteky odchazej....![]()
![]()
![]()