mam zsotavu v popise.
vcera ked som prisiel domov isiel som zapnut comp.
Zapol som ho a hned po zapnuti mi z case ktoru mam z boku otvorenu vysiel cierny smradlavy dym a PC len zapipalo a nic...
hned som vypol na zadnej strane zdroj potom ho zapol a PC tiez znova zapol a on len pipa asi tak ze tri sekundy pip potom tri sekundy pauza potom znova tri sekundy pip a zas tri sekundy pauza....
a tak som rozobral cele PC vybral zakladovku za case a hned aj dal dole chladic ( SPEEZE Owl STREAM ) z processoru a cakal som ze ovidim uskvarene CPU ale nic take . CPU vyzera ako nove ani skvrnky aj odspodu je CPU jak nove .... naniesol som novu pastu a potom som dal pre istotu dole aj chladic z northbridge aj northbridge v pohode a tak som zasa PC zlozil a zapol a zasa len 3 sekundy pip 3 sekundy pauza atd......
a tak otazka znie :
co je v tom PC odpalene ??
processor doska alebo ramka ( to ale dost pochybujem )
musim este vyskusat v doske iny procak a ramku ale neviem lebo ked ten moj vyzera ako neporuseny aj mostiky na nom su v pohode tak nevim a aj ramka je ako nova
ved ked odniekadial isiel dym tak musi byt aj spalene miesto ale ani na doske som nenasiel ziadne stopy po horeni
PS: PC speaker ani ziadny z tychto kablikov co idu z CASE do dosky ako USB to neni kontroloval som
vopred dik