Citace Původně odeslal Sherpa
s tym oje*avanim zakaznikov musim suhlasit. Na chladice.sk teraz maju thermaltake pasivy na pamate (20x9x6 - 8ks) za necelych 300Sk!

Vcera som bol v elektre a kupil som tam hovadsky pasiv aj s malym (50*50) vetrakom za 150Sk. Trocha som piloval a mam 8ks na pamate (24x15x30) a chladenie northbridgu - pasiv 50x50x25 a na nom ten 50*50 vetracik. To vsetko za 150Sk + plus chvilka pilovania.

Viem, ze to je neznackove, ale na to sa im mozem vycikat. Hlinnik ako hlinnik
No neviem co sa ti na kendi nelubi !!!

a tie pasivy co pises stoja 208,- S DPH ! takze nezavadzaj, a nevrav ze znizili cenu lebo aj v pondelok tolko stali:
http://chladice.skbiz.sk/cgi-bin/wbc...21&odkud_det=M

BTW v kendi(chladice.sk) ti zozenu(dovezu) na objednavku skoro cokolvek. By ste sa mohli ludia uvedomit, sakra ze ked si na to Maloobchod dava 15-20% marzu tak to je UPLNE NORMALNE co nie je normalne, ked ta ista firma predava ten isty produkt na SK o 20% drahsie ako v CZ (napr. narex).

Hlavne ze sa nerozculujete ked kupujete ADIDAS tenisky, kde VO cena je maximalne $ 5-10 ale MO je bezne okolo $ 50-150. To je ojeb, a nie niakych 15%. Si uvedomte ze MO musi z niecoho zit, nikdo ti nebude nosit veci z VO alebo z DE zadara a este prevadzkovat WEBobchod len pre tvoj usmev(plati pokial niesi pamela anderson apd. ).

howg.

P.S.: co sa tyka kendi mam len dobre skusenosti. a co sa tyka cien tak ich maju zvacsa primerane. nemozete od MO ziadat nizsiu cenu ako vo VO predsa !!!