Výsledky 1 až 10 z 10

Téma: Bootování Woken

Standardní Bootování Woken

Prosím o radu mám problém na disku mám dva systémy winxp+winme každej systém je na jinym disku xp na novém me na starém.Netuším jak udělat aby mi šlo bootovat i me.Xp byly nainstalovány dřív než me.Zkoušel jsem udělat reinstal xp aby poznal ještě jeden systém a umožnil mi to v boot loadru přehazovat systémy a nepovedlo se.Chtěl bych od někoho radu jak to vepsat ručně do boot loadru.Dík

Standardní

Jo ještě informaci xp jsou na disku s c:\NTFS a me na e:\FAT32 katže jestli někdo bude radi boot manager tak prosím aby běhal na NTFS a byl zadarmo.

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    287

Standardní

boot magic / sucast paprtition magicu /
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Nejde tu cestu (+ nějakej text na vybírací obrazovku) na ME napsat jenom do souboru boot.ini?
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Member
    Vliv
    270

Standardní

Nejlepsi Bootovaci manager je XOSL 1.1.5CZ. Podporuje vsechny winy,linux...FAT16.....NTFS.... A je zadarmo!!!
    FUCKING INCREDIBLE!!!

Standardní

Jenže je tu malý(velký) problém XOSL potřebuje jako většina boot manažerů dos a já mám na c: NTFS a měnit to nebudu.Potřebuju prostě radu jak to napsat do Boot loaderu aby mi to šlapalo.Zkusím ještě partition magic ale nechci tám mít zbytečně další manager když XP ho maj už v sobě.HELP Dík

Standardní

Skus System Commander 7, mozno si poradi s NTFS, ale neskusal som (mam vsade FAT32), teoreticky by to malo fungovat, ked sa to da instalovat aj z OS XP...

Standardní

...no da sa to urobit aj tak, ze po spusteni PC zmacknes "boot klavesu" napr. F11 /samozrejme to zalezi od vyrobcu dosky/ vyberies z ktoreho disku chces bootovat
    VOCAL POST MESSAGE: System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...System Failed CPU Test...

Standardní

Být to v Linuxu, tak bych příkazem dd zkopíroval prvních 512 bytů té partition s WinMe a přidal řádek s volbou WinMe do boot.ini a odkaz by byl na ten 512-bytový soubůrek včetně plné cesty. Možná by to zvládl nějaký linux, který se spouští z CD. Předpokladem je, že ta partition s WinMe je bootovací (což asi určitě je).
    Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518

Standardní

Tak jsem to vyřešil prográmkem OSL 2000 a vše je ok,ale díky všem.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání