[quote="mISHA"]
Citace Původně odeslal Darth Sidious
Citace Původně odeslal hr
Tak vcera mi zdochla doska. Instaloval som nejaku kravinu vo w2k, restartol som to a pri nabehu w2k zahlasily ze moja doska nepodporuje ACPI, potom sa to zaseklo. Po tvrdom resete uz nenabehla. Od zaciatku svieti FF a nic sa nedeje. Skusal som iny proc, pamate a grafu a nic. Hodil som to dneska do reklamacky a som zvedavy co tomu je.
Máš to samý co já - dneska jsem si desku vyzvednul z reklamace, prý jim stačilo přeflašovat BIOS a zase jede...

Jo a prej jsem lama a když neumím flašovat, tak ať to nedělám - málem jsem toho technika praštil, protože jsem nic neflašoval.
Když jsem mu řekl o všeobecně známých problémech s umíráním BIOSu téhle desky, tvrdil mi, že o tom nikdy a nikde neslyšel a že to prostě není možné...
jo, přesně o flešování mi mluvil i ten idiot z CC když sem tam přinesl umřelou 8rda+ přitom nikdy nepoznala jinej než původní BIOS

mám jeden dotaz: dnes jsem koupil 8KRAI a je to verze 1.1
byla ve hnusné krabici (polepená, oškubaná, prostě stará) a navíc neobsahovala IO shield.
Ten plech mi snad daj, ale zajímá mě spíš to, jestli se náhodou nedělá nějaká aktuálnější verze. Třeba 1.2 nebo tak něco... kupoval sem tuto desku prvně a kvůli té krabici a plechu ani nevěřím, že ta deska je funglovka
nemá třeba někdo z vás novější revizi? dík