2Harryobrá tedy, pustím se do toho také. Snad uz dnes večer.
K tomu DVD Saturnin: je v krabičce a celé stojí kolem 180Kč i s časopisem StereVideo.
S tím softem ny DVD jsem myslel spíše rippovací sw, který pouze udělá kopii DVD na HDD, ze které potom vyrábíš DivX právě tím DVDx (popravdě ho neznám), DVD2VCD, DVD Backup a podobnými softy - tady by totiž nešlo o rychlost DVDROM, ale spíše o rychlost zpracování do DivX a tam to je o procesoru a o nastavení kodeku.
Viděl bych to spíše na Clad DVD, nebo SmartRipper, prostě něco postavené na Decss.
Ale v první fázi nebude asi potřeba, protože ten Saturnin asi nevyužívá ochranu "filmových gigantů" a půjde zkopnout normálně ve WinCommanderu. Zkusím to a uvidíme, třeba DVD Pelíšky tak šli v pohodě.
S tím CDA bych to neviděl tak beznadějně. Mám něco od Queen, Genesis, Colince....., z našich také něco ....... ostatně mám tu v compu někde seznam CDA, co máme doma, pokud chceš pošlu ti ho do emailu a snad se na něčem sejdem.

S tím CD Clone: teď používám verzi 4201 a s tím image to také zkusím, nastavení můžeme zkusit zaškrtnout čtení subkanálů a potom bez. Rychlost čtení samožřejmě na max.