Když vypnu zdroj a po nějaké době zase zapnu tak po spuštení poč. mi to vleze do Biosu.
Nevíte někdo proč tomu tak,proč se nespustí rovnou systém?
Je něco na to v nastavení v Biosu nebo mám smůlu?
Dík.
Když vypnu zdroj a po nějaké době zase zapnu tak po spuštení poč. mi to vleze do Biosu.
Nevíte někdo proč tomu tak,proč se nespustí rovnou systém?
Je něco na to v nastavení v Biosu nebo mám smůlu?
Dík.
desky asus maji jednu zvlastni funkci, pokud spatne nastavis OC, tak pri restartu dojde k tomu, ze deska vstoupi do biosu a nastavi konkretni parametr na default. proste nejaka komponenta ( anebo zdroj napajejici tu komponentu ) nezvlada...Původně odeslal Frontier
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
OC a nic podobného jsem nedelal!
Psal jsem...Když vypnu zdroj a po nějaké době zase zapnu tak po spuštení mi vleze do Biosu...Při restartu ne!!!
A hodnoty zůstanou nestaveny jako před tím to je v pořádku.
Prostě nevím je to první deska která mi to dělá![]()
vsak sem ti to napsal proc tomu tak je. jen si to eventualne nepochopil. to ze ta deska ma tuto ochranu pred OC neznamena, ze ho musis provadet. proste dojde k nejakemu negativnimu stavu a deska skoci do biosu ( vetsinou na zalozku taktovani ) a nastavi tam default parametry ( protoze je nemas jinak, tak se nic zmenit nemuze ).Původně odeslal Frontier
ciste teoreticky bych rekl, ze nejaka soucastka pri studenem startu pocitace nedostava potrebnou stavu a tim padem to zhapruje...
doporucil bych nejvovejsi bios a zkusit lepsi ( vykonnejsi ) zdroj.
EDIT: nahodou je to vyborna vec, ktera mi u jinych desek chybi...
zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku
Tak novej Bios a je vše OKsnad bude i dál...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)