Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Výsledky 26 až 37 z 37

Téma: AutoCAD - jakou grafickou kartu?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní

matrox - pekny, ostry obraz, ale na OpenGL 3D modelovani to rozhodne neni

pri skolnich projektech ve 3D si klidne vystaci s geforce2 a vys nebo radeon 8500 a vys
    i3-2120 + intel Deer Flat (P67) + 8 GB DDR3 1333 + Radeon HD 6850 + Crucial M4 + WDC WD5002ABYS + Seasonic G-550 + Redstar U-703; w7 Pro x64
    CS:S, CATIA V5, PRO/E

Standardní

Duron 700Mhz ,512RAM,VGA --- VooDoo 4. (4500) OS :W2K : AutoCad 2002 na této sestavě cvičí SUPROVĚ , o krapet línější je AllPlanNemetschek 2003. A to vše na monitoru ViewSonic P220f (22) .

Pro práci v CAD. doporučuji kvalitní monitor (19) na tom se nemá šetřit
    1& :: MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 ,VOODOO 4 PCI (4500),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home

2& :: Epox 5lda+gli.s775 ,Intel P-D915-2.8GHz(Freezer 7),VGA asus EN7600GS , dimm corsair ddr2 1024mb(533Mhz),HDD hitachiDS sata 250gb,dvdrw -liteon shm165p6s, Fortron 400w,case midi Tower Neonlight , LCD AL1916WAs, OS:XP

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    312

Standardní

MO: lepsi nez jedna 19" je 2x 17".
    pro toho kdo ma 17" neni v dnesni dobe investice do druhy velkej problem. plocha je to vetsi a prace na dvou monakach...kdo ma vi o co de...je velmi efektivni a navykova.
    add graf. karta: jakakoli prumerna sestava je pro nase (prace do skoly, obcas nejakej kseftik) pouziti plne dostatecna. kdo chce vic predela si GF na quadro.

Standardní

Sorry ze s tim porad otravuju, ale z tech prispevku sem nejakej divnej... Jednou je to Matrox ONLY, jindy zase ze Radeon v poho staci...

Predbezne bych moh vybirat z tehle:
    Matrox G400 16 MB SH
    Matrox G450 32 MB DH
    Geforce 4 MX 440 (SDRAM )
    Voodoo 3 2000 AGP (to asi ne )
    +nejakej ten Radeon se da sehnat vzdycky (8500, 9200 apod.)

Co by byla asi tak nejlepsi volba? Aspon pro zacatek... Ma to jenom na skolni blbosti a myslim ze to nejak moc prehanet nebude (tzn. 2 monitory asi tezko, ani by se to neveslo na stul ), kdyz by ji to nejak moc slo tak by upgradovala

Ja bych to predbezne videl na ten Matrox G400...
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Senior Member mince
    Věk
    51
    Vliv
    294

Standardní

no pokial jej to bude len na skolske veci bude jej stacit cokolvek nespecialne : GF2/4 , R9X00
    /predpokladam ze nebudele len cadovat ale aj gamesit a pisat referaty/

ak by xcela robit nieco naozaj seriozne a zivit sa tym ... potrebuje INY stroj a INU grafiku
    NTB - nejake Lenovo
    PC - Intel i5 netaktovany
    fotoze : Panasonic DMC-TZ20 + DMW-MCTZ20E
    technical diver , deep full nitrox 75m :)

Standardní

Citace Původně odeslal proe
    no pokial jej to bude len na skolske veci bude jej stacit cokolvek nespecialne : GF2/4 , R9X00

ak by xcela robit nieco naozaj seriozne a zivit sa tym ... potrebuje INY stroj a INU grafiku
    Na referaty je to snad celkem jedno co tam ma za grafiku
    Gamesy parit nebude
    Zatim to vidim na Matrox G450 a snad budu mit klid. GF "skoro cokoli" mivaj vyblitej obraz, DX8 Radeony vyjdou cenove draz nez ten Matrox

Nevi nekdo jak je na tom vykonove Radeon vs. G400 / G450 v Autocadu?
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    365

Standardní

Citace Původně odeslal hadr
    Citace Původně odeslal proe

Na referaty je to snad celkem jedno co tam ma za grafiku
    Gamesy parit nebude
    Zatim to vidim na Matrox G450 a snad budu mit klid. GF "skoro cokoli" mivaj vyblitej obraz, DX8 Radeony vyjdou cenove draz nez ten Matrox

Nevi nekdo jak je na tom vykonove Radeon vs. G400 / G450 v Autocadu?
    IMHO je AutoCAD mj. i dost o procaku, takze co se tyce vykonu to grafika samotna moc nezvedne, ovsem obraz je o necem jinym... Jo a co ma segra za monase? Protoze je fakt, ze je lepsi , pokud je to nejaka sracka, prodat a koupit treba nejaky starsi EIZO pokud nejsou finance nebo tak neco, nez investovat postupem casu do brejli, ne?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    IMHO je AutoCAD mj. i dost o procaku, takze co se tyce vykonu to grafika samotna moc nezvedne, ovsem obraz je o necem jinym... Jo a co ma segra za monase? Protoze je fakt, ze je lepsi , pokud je to nejaka sracka, prodat a koupit treba nejaky starsi EIZO pokud nejsou finance nebo tak neco, nez investovat postupem casu do brejli, ne?
    Segra ma Samtron 76E. V 1024x768x85 Hz je to v pohode, neni rozmazanej, rozostrenej apod., ani vysvicenej. A brejle uz ma, takze tohle bych neresil
    Predpokladam ze do toho moc koukat nebude, ale zase kdyz uz neco shanim tak chci aby to bylo slusny. Kdyz ji neco nebude stacit tak upgraduje, ty komponenty co tam ma ted sou levny, takze to neni takova ztrata, proste se to kdyztak vyhodi / proda
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Standardní

jsem se docela zasmál, pokud vycházím z případu spolubydly, který se momentálně učí u mně na kompu A2002, tak to vypadá tak, že tady udělá kružnici, tady obdélník, sem tam to ořeže, ozrcadlí a pak okótuje...

Na takovouhle "práci" je úplně jedno, jestli máš ati, matrox... Kdysi jsem dělal v 3d(mech. desktop3) na 15" v 800x600 a taky se to dalo a naučil jsem se, tak z toho nedělejte vědu.

Studenti maj většinou hluboko do kapsy a věty typu: "hlavně kup pořádnej monitor, žádnou šuknu za 5000,-" jsou fakt trefný (kámoš v jistým pokoji kreslí na 14")

Senior Member Avatar uživatele D_a_v_i_d
    Věk
    44
    Vliv
    365

Standardní

Citace Původně odeslal Staňour
    jsem se docela zasmál, pokud vycházím z případu spolubydly, který se momentálně učí u mně na kompu A2002, tak to vypadá tak, že tady udělá kružnici, tady obdélník, sem tam to ořeže, ozrcadlí a pak okótuje...

Na takovouhle "práci" je úplně jedno, jestli máš ati, matrox... Kdysi jsem dělal v 3d(mech. desktop3) na 15" v 800x600 a taky se to dalo a naučil jsem se, tak z toho nedělejte vědu.

Studenti maj většinou hluboko do kapsy a věty typu: "hlavně kup pořádnej monitor, žádnou šuknu za 5000,-" jsou fakt trefný (kámoš v jistým pokoji kreslí na 14")
    Ale jo, vono se to DÁ, samozřejmě Můžeš koukat na x let starej analogovej monitor a doufat, že tam tu čáru tak nějak trefíš Nikdo přeci nechce, aby si hned kupovali superkvalitní moňase, to od 5k vejš bylo celkem přestřelený, já mám doma repas EIZO F56ku a kreslí se mi na něm pohoda, a stál mě cca 3k Kč... Jen prostě jde o to, že by to mělo mít ostrej obraz...

BTW a ŠUKna za 5000 je pohoda, ne?
    A Jedi gains power through understanding; a Sith gains understanding through power

Destkop machine: Intel Core i5 2400/MSI P67A-C45 /2x4 GB DDR3 1333 MHz/Sapphire HD6790/22" LCD HP w2216/DSL 8MBit connected
    Na filmy v posteli: Lenovo IdeaPad S9e/1,6 GHz Intel Atom, 1 GB RAM, 80 GB HDD
    Na práci: Dell E5500/T9550 2,66 GHz Intel, 3 GB RAM, 120 GB HDD

Standardní

Citace Původně odeslal D_a_v_i_d
    Citace Původně odeslal Staňour

Ale jo, vono se to DÁ, samozřejmě Můžeš koukat na x let starej analogovej monitor a doufat, že tam tu čáru tak nějak trefíš Nikdo přeci nechce, aby si hned kupovali superkvalitní moňase, to od 5k vejš bylo celkem přestřelený, já mám doma repas EIZO F56ku a kreslí se mi na něm pohoda, a stál mě cca 3k Kč... Jen prostě jde o to, že by to mělo mít ostrej obraz...

BTW a ŠUKna za 5000 je pohoda, ne?
    já používám uchopovací režim a nemusím se nikam trefovat

Standardní

Sestra dostala Matrox G450 32 MB Dualhead, snad to bude ok...

Diky vsem za rady
    HP nx7400 - Sharp 550sh

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Pravidla přispívání