Původně odeslal jan555 Mělo by to být takhle - zvolíš novou instalaci, systém ocheckuje HDD a měl by najít, že už tam jedna je a dá Ti na výběr, jestli chceš čistou instalaci (s formátem), další instalaci, nebo opravit do původního stavu ... jj tak to je ale fakt to moc smysl nemá
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)
Pravidla fóra