Citace Původně odeslal Stehnak
Citace Původně odeslal Porew
Leadtek WinFast A350-TDH128, FX5900XT, 128 MB DDR
390/700 -> 490/950
Chlazeni orig.
1) Kde jsi ji koupil? v SoftComu? Premyslim o vymene te MX. Nemuzu se ale rozhodnout mezi R9600PRO/XT, FX 5900XT (LeadTek/Sparkle) a MSI FX5900SP/XT. Co myslite bude na ty FXka stacit moje sestava, nebo si vystacim s R9600PRO/XT. Sem teda zastancem spis NVidie. Ale fagt nevim.
2) CPU ma este rezervy (odemceni cache na Bartona, teploty ted mam iddle/full load 45/54, jel sem i na 2,2G 1,675V, ale to k te MX nemelo zadny vyznam...), s FSB ted musim jen tech 178 bo mi vic ve 3D nezezere prave ta MXka kuli AGP, o KT600 atp neuvazuju.
3) mata nekdo zkusenosti se zdroji ve skrinich REDSTAR? Znacku nevim (zjistim az dojedu do Brna) ale je to cosi jako X & Y.
Dik.
takze rozhodne ber tu 5900 XT(SP) a je celkem jedno od koho,CPU ti to brzdit bude jak napsal escape

a co se tyce toho zdroje tak ja mam case REDSTAR a ten zdroj je celkem v pohode je hodne tichej ale stejne bych do toho dal nejakej lepsi FAN.
Jednou se mi stalo ze mi v nem zacalo neco horet tak jsem ho vypnul horet prestalo zapnul a jel jsem vesele dal Ale ted uz mam jinej zdroj s 12 cm FAN(pro jistotu)