Neustále mi něco hrabe na disk. Zajímalo by mě co je to za program a jaké soubory otevírá.
Ještě by bylo dobrý kdyby to uměl průběžně ukládat do textovýho souboru.
Neustále mi něco hrabe na disk. Zajímalo by mě co je to za program a jaké soubory otevírá.
Ještě by bylo dobrý kdyby to uměl průběžně ukládat do textovýho souboru.
hhm a nehrabe ti tam náhodou OS![]()
Autor tohoto příspěvku je zpráskaná LAMA. Absolvoval 6 tříd ZŠ. Proto berte obsah příspěvku s rezervou.
o program na kontrolu pristupu na disk nevim, ale jsou 2 moznosti:
1) hrabe ti tam OS tak jak rekl Kon
2) pokud se obavas spywaru, tak je nespocet programu na zkontrolovani komplu. v tomhle te uz odkazu na hledani
1) ASUS M6A
2) Toshiba Portége R600-10U
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.
Spyware to nebyl anžto používam Ad-avare a Spybot Search&Destroy a navíc ještě GhostBusters 4.3 kterej hledá trojský koně a podobný humusy.
Nenapadá mě proč by to systém dělal sám od sebe. Jedině že by rebuildoval celý RAID pole![]()
Hmm, to by mě taky zajímalo, proč W XP v klidu neustále hrabou......
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Cista instalacia ? Alebo tam mas nejaky "vylepsovak" co ti stale cisti pamat a odklada to do paging suboru ?Původně odeslal Millisx
- Gentoo is the best -> !MDK <- sux
Intel & Enermax & Tsunami rulez, ATI 9500 NP 128MB [thanx ATI Corp. ;-) ], 400 GB fast storage
19316 3DMarks`01 <> 6047 3DMarks`03
Vylepšovák = Windows XP (je tam nastavení pro optimalizaci harddisku, je-li počítač v nečinnosti)Původně odeslal TimeLord
Aha, pokouknu po tom, thx.Původně odeslal Dawn
MB G... a to už taky není pravda ;)
A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)