Citace Původně odeslal THX_Corp
Kup si 5700 vivo - usetris na tv karte. TV karta aj tak lepsi vstup nebude mat, ak nekupis nejaku za 2 - 3 litre.
Kvalita obrazu: Medzi man-li mx400 64mb, fx5200 a ORIGINAL ati radeon 9500 som na mojom 17" NEC FE770 flat monitore rozdiel nevidel.
Ad 2d vykon: niekde som cital ze v tomto vedie nvdidia oproti ati asi o 20%, neviem vsak ktore karty presne porovnavaly. Rusim 9700 a 5800 alebo 5900 a 9800.
No a este na zaver moja skusenost (ale len moja): NVIDIA drivers NIKDY ziaden problem. Ati mam mesiac a problemy viacere...
Ja osobne by som zobral najnovsi cennik firmy odkial budes kupovat a vybral si hlavne podla cena/vykon a aby to obolo objektivne tak si mozes povedat napr. ze za to ze ma karta vivo budes cena/vykon pocitat z o 200korun nizsej ceny...
Toto je len moj nazor. Mam taky dojem ze co sa tyka hier su matroxy nepouzitelne. (extremne vysoka cena navyse)
máš pravdu, ovladače má NVIDIA více propracované, podrora je také větší, cena podobná a výkonově je FX 5700 lepší než 9600 (5700U než 9600PRO)