Citace Původně odeslal mino
nic v zlom ale: radeony 7000 su dnes sity, PQI shit, Barca 40G zufalo pomala, Belinea shit, KD7A ma KT333 chipset, 350W zdroj je ti zbytocnost, AXP2000+ zbytocnost atd. viac sa k tomu vyjadrovat nebudem, zostavu som ti uz postol a za tou si stojim. si uvedom ze pocitac je na to aby sluzil ludom a nie dat im crepny monitor pichnuty na crepnu grafu(tieto komponenty su pri autocade/kresleni asi najdolezitejsia zlozka kompu), ale hlavne ze to ma Athlon a nie durex a hlavne ze to ma napalku apd. Takuto zostavu by som kupil cloveku ktoremu xcem len zle, ale to je moj sukromny nazor.

to co si napisal je vlatne masina ktora sa bude relativne dobre marketingovat v obchode, ale ako vravim inak o nicom.
Kurnik, cely týžden vysim na dial-up - tak skusim rýchlo zhrnut:
1; PQI pamätami som bol veľmi milo prekvapený - aspon mojim kusom z podpisu (PQI moduly). Ťahá 400 MHz CL2 pri 2,6V.
2; Toho Radeona zruším, dám tu 9200SE (Shit Edition )
3; Napalku netreba, to je fakt.
4; 350W zdroj. Hmm, keď ja tým noname shitom neverím. Nechcem aby koli zdroju odišiel komp a bolo to zhodené na AMD. (som štvrták s trošku vyššími právami ako zvyšok študákov a dalo to dosť roboty presvedčiť okolie aby aspoň zauvažovalo o AMD => všetko MUSÍ byť tip-top aby sa Intel poslal to hell.)
5; Barracuda - shit? Otec má v kompe 80GB Barracudu a z mojho subjektívneho hľadiska je rýchlejšia ako môj Maxtor a skoro vôbec sa nehreje (čo sa nedá povedať o mojom Maxtore).
6; Durex namiesto Athlonka, hmm to mi nezožerú. Viem že Durexy sú v pohode (doma behá jeden 1,4 GHz) , ale skôr budú trvať na "plnohodnotnej" verzií. Skusim dať návrh na zmenu.
7; ABIT KD7A - je kvalitná, spoľahlivá - čo na tom že neni najnovší chipset? Je za dobru cenu - a tú žiaľ naháňame. Bude 100x lepšia ako "kombajny" ktoré sú v kompoch so Zelérmi 766.
8; Belinea monas. Konkrétne tento je shit? Parametre vyzerajú dobre, cena je veľmi dobrá (až podozrivo), ale záruka je 3 roky. Tak neviem .
No, hádam všetko. Celý deň kukám do tej bedne (monas) idem spať. Ráno sem ešte kuknem. Zatiaľ vďaka za všetky návrhy, skúsenosti, postrehy...