Kurnik, cely týžden vysim na dial-up - tak skusim rýchlo zhrnut:Původně odeslal mino
1; PQI pamätami som bol veľmi milo prekvapený - aspon mojim kusom z podpisu (PQI moduly). Ťahá 400 MHz CL2 pri 2,6V.
2; Toho Radeona zruším, dám tu 9200SE (Shit Edition)
3; Napalku netreba, to je fakt.
4; 350W zdroj. Hmm, keď ja tým noname shitom neverím. Nechcem aby koli zdroju odišiel komp a bolo to zhodené na AMD. (som štvrták s trošku vyššími právami ako zvyšok študákov a dalo to dosť roboty presvedčiť okolie aby aspoň zauvažovalo o AMD => všetko MUSÍ byť tip-top aby sa Intel poslal to hell.)
5; Barracuda - shit? Otec má v kompe 80GB Barracudu a z mojho subjektívneho hľadiska je rýchlejšia ako môj Maxtor a skoro vôbec sa nehreje (čo sa nedá povedať o mojom Maxtore).
6; Durex namiesto Athlonka, hmm to mi nezožerú. Viem že Durexy sú v pohode (doma behá jeden 1,4 GHz) , ale skôr budú trvať na "plnohodnotnej" verzií. Skusim dať návrh na zmenu.
7; ABIT KD7A - je kvalitná, spoľahlivá - čo na tom že neni najnovší chipset? Je za dobru cenu - a tú žiaľ naháňame. Bude 100x lepšia ako "kombajny" ktoré sú v kompoch so Zelérmi 766.
8; Belinea monas. Konkrétne tento je shit? Parametre vyzerajú dobre, cena je veľmi dobrá (až podozrivo), ale záruka je 3 roky. Tak neviem.
No, hádam všetko. Celý deň kukám do tej bedne (monas) idem spať. Ráno sem ešte kuknem. Zatiaľ vďaka za všetky návrhy, skúsenosti, postrehy...