uz sem to psal na zkusebnim foru u Murdera....taky jsem odpalil grafdiku co mam v podpise.Skoda,ze to tu neni,nechce se mi to cely psat znova ale ve zkratce.Predelaval sem chladic a daval na pameti pasivy,Kvuli tem pasivum jsem musel trochu brutalne vyhnout ty draty k napajeni,aby se tam vubec dalo pripojit a dal sem napajeni opacne.V desce bliklo a konec.Pro jistotu sem to udelal jeste trikratVzalo to sebou i zdroj...nj co se da delat.V grafice byl flashnutej jinej BIOS,po kterym se karta hlasila ve Win i v jakymkoliv programu jako 9700PRO.Kdyz jsem ji pak vracel do AGP a zakousel pozdeji zapnout,vzdycky se na ni rozsvitil jeden "svab" a okamzite se z nej coudilo
Mam ji 14 dni v reklamaci a tento tyden sem tam volal,co a jak a reklamace probehla....vratej mi uplne novou SAPPHIRE RADEON 9500 PRO -- > nechapu ,kde ji vzali ale prodavac mi rikal,ze je jeste maj vyrobci skladem kvuli reklamacim.BTW:ten svab byl videt,jak je spalenej a reklamaci i presto uznali.Kamos mel taky spalenej svab a nic s tou kartou nedelal,spalil se mu sam aniz by taktoval a taky mu ji vyreklamovali.A kdyz pro me nasli na sklade 9500pro,proc by nenasli tu tvoji...Jinak me to docela stve,pac sem za ni dal 6500Kc,ktery bych ted vzal,prihodil par kacek a koupil 9800pro od toho samyho vyrobce
![]()
FOTKY:ZDE