Citace Původně odeslal salwator
Zakladna informacia, ktora je aj na krabici??
Tak ja robim v takomto obchode asi stvrt roka, ale krabicu od R9700 som este nedrzal.

Nechci predsa po nas aby sme vedeli vsetko

Tak zase asi zle citate kuaa chlapi.
1. Nikde som nepisal ze pradavac ma vediet setko !! Ale snad ma vediet Aspon nieco lebo potom naco tam je ? Aby mi to nablokoval a to je vsetko ? Trosku sa vam pletu pojmi s dojmami. To uz predavac podla vas nemusi ani vediet ze aky ma sovet AMD ATHLON XP !! CO vie skoro kazdy kto sa aspon trosilinku zaujima o kompy. Su to kvalifikovany zamestnanci aj nie uctovnici !!

2. ATI R9700 som dal len ako priklad uz to pisem druhy krat (ked neviete citat). Ja neviem co mate za predajne (ja v zjadnej nerobym ale skladam na zakazky compy pre znamych ludi) ale ved sa snad uz R9700 predava ne ?? A co predava sa snad bez krabice ?? Mi nexite povedat ze taky Hercules predava bez krabice !! Ja mam MANLI a mam krabicu a mam vzadu napisane aspon nejake info o karte aj to aky DX podporuje !

3. Fakt to je OFF TOPIC tak nex nam to presunu alebo uz stym skoncime. Kadzy ma pravo na vlastny nazor a ja sa kvoli roznym nazorom tu nemienim z niekym hadat a robit si imaginarnich nepriatelov !!

4. Budu tie B0 odomknute alebo zamknute ??

PIECE FOREWER (AND MARIGUANAA FOREWER)