rad bych si propojil zvuk z poce do veze ale pri pripojeni na vez je tam slyset docela silnej brum,lze to nejak odstranit
rad bych si propojil zvuk z poce do veze ale pri pripojeni na vez je tam slyset docela silnej brum,lze to nejak odstranit
HRABE MI
odpojit TV antenu (jestlize mas kabelovku) z PC a veze a pripadne zrusit propojeni cehokoliv co ma antenu s vezi - napr. video, TVPůvodně odeslal Alhi
![]()
tv ani video nema propojeni s vezi jen vez ma dve antenky na am/fm
HRABE MI
Nemas to zapojene v jednej zasuvke?
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
ne vzadu na vezi mam audio vstup pres cinche left right a kdyz na vezi prepnu na video tak je slysetzvuk z pc ale je tam ten brum
HRABE MI
Myslel som PC a vezu v jednej elektrickej zasuvke - ci sa tam nevytvara slucka.
AMD Athlon 1700XP+@2400XP+ DUT3C JIUHB default VCore, MB Epox 8k9a, Arctic Cooling Copper Silent TC, 256MB DDR266 Apacer CL2, HDD Hitachi DeskStar 250GB PATA, Sapphire ATI 9100 64MB, TEAC CDW58E, EIZO L568 @ DVI, 2x audio zostava
ja mam comp na jednom konci pokoje a vez s tv na druhem
HRABE MI
jake mas kabely ?Původně odeslal Alhi
notebook
video jde po koaxu do scartu do tv a zvuk po 3,5 jcku a na konci je redukce na cinch
HRABE MI
nesmis mit nikde propojeny zeme (PC - kabelovka)Původně odeslal Alhi
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)