stranka www.zdruzenie.info
mam ten problem ze navstevnikom co pouzivaju IE 5.0 sa vobec nezobrazuje ten frame co je vnutri stranky,neviete mi poradit co s tym,ja som uz v koncoch![]()
dik
stranka www.zdruzenie.info
mam ten problem ze navstevnikom co pouzivaju IE 5.0 sa vobec nezobrazuje ten frame co je vnutri stranky,neviete mi poradit co s tym,ja som uz v koncoch![]()
dik
MSI GX700
bohuzel to nemuzu otestovat, protoze diky genialite mrkvo$oftu nemuzu nainstalit nizsi verzi ie nez 6. kazdopadne pokud to udelas podle http://www.w3.org/TR/html4/present/f...ml#edef-IFRAME, muzes mit aspon dobrej pocit ze vic pro to udelat nemuzesja jsem zastancem tabulek, ty fungujou vsude
navic nevim jestli jsem ti to uz jednou nerikal, ale v opere to vyjizdeci menu beztak zajizdi pod ten iframe. vzhledem k tomu, ze obsah kterej se nemeni sou skoro vsecko obrazky ktery se cachujou, bych doporucoval tabulky
1) ASUS M6A
2) Toshiba Portége R600-10U
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
Ideální indentace pro Pascal je šest stop pod zem.
IE 5.0 jde nainstalovat ze starého CD World-online (dneska Tiscali). Je to nějakej agresivní instalátor a IE6 přepíše. Ale pokud si děláte pravidelný akualizace IE6 tak máte smůlu, protože to nepude. A taky po aplikaci SP1 na Windows to taky už nešlo.
No jo, jenomze kdyz ie 6 prepise, tak zas nemam tu 6kuPůvodně odeslal Smitka
beztak nechapu proc to mrkvo$oft dela...
![]()
1) ASUS M6A
3) ASUS A8V-X AMD Athlon 64 3000+ Kingmax 2x256MB DDR 400 WD 120GB Samsung 80 GB GMC G30 Fortron FSP400-60THN-P
ripper>
no aj som to povodne chcel robit cez tabulky,ale potom som si to rozmyslel,lebo je to trocha pracnejsiea teraz toto
keby som to vedel ze IE 5 bude blbnut tak to robim cez tabulky,ale kedze mam sp1 tak mi nejde nainstalovat mensia verzia
![]()
a ano uz si mi parkrat radil tabulky![]()
prerabat sa mi to tiez moc nechce,lebo je to strasne pracne![]()
MSI GX700
tak jak pozeram tak toto je standard:
nemoze mi teda sposobovat problem ten podtrznik v nazve framu? :Kód:<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd"> <HTML> <HEAD> <TITLE>A frameset document</TITLE> </HEAD> <FRAMESET rows="50%,50%"> <FRAME name="fixed" src="init_fixed.html"> <FRAME name="dynamic" src="init_dynamic.html"> </FRAMESET> </HTML>
Kód:</table><iframe src="novinky.htm" name="_mainFrame" scrolling="auto" height="100%" width="666"> </iframe></td>
MSI GX700
mozna ti napovi tohleZkus to zrusit, to by nemel byt problemPůvodně odeslal w3c
![]()
1) ASUS M6A
hmm,tak som to zrusil a kamos mi teraz pisal ze to nefunguje aj tak![]()
MSI GX700
tak nevim. me kdyz neco takovyho nejde, tak napred co nejvic zjednodusim situaci - dej stranku jen s nakym textem a iframem s obsahem (treba taky text) a dokud to funguje, pridavej dalsi veci, ktery na tech strankach chces mit. ve chvili kdy to nejede vis kde je chyba a pak uz je to lehky
1) ASUS M6A
a, no uz sis tak trosku odpovedel. podivej se na svuj DOCTYPE a na to cos postl. Schvalne jestli te to trkne
Kód:<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
b, pokud mate nekdo zajem mam standalone msie 5.0 i 5.5. kazdy ma tak ~6-7MB. Pro testovani neocenitelne![]()
jedik:
a. netrklo![]()
![]()
![]()
b. super,posli mi to alebo mi daj odkaz prosim ta. dik
MSI GX700
a, pokud pouzivas framy tak musis pouzit take prislusny Frameset DOCTYPE ( http://www.w3.org/TR/REC-html40/sgml/framesetdtd.html )Původně odeslal mitchi
b, viz. sz![]()
Jednoduse receno sem chtel rict ze pokud ma v html pouzivas ramce(FRAME, IFRAME) musis mit nastaveny DOCTYPE na
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Frameset//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/frameset.dtd">
Ty tam mas Transitional, coz je de facto to stejne jako Frameset ale bez podpory definic ramcu.
V tom je imho chyba.
nastavene,ale bohuzial aj tak nejde![]()
pozeral som to cez ten IE 5 co si mi poslal
MSI GX700
Taxem se ti na to juknul. A chyba je zajimava.
Zkus si u toho iframe dat u height misto procent primo pixely. Voila a uz to jde i v IE5.
Proc? NevimZkus kdzy tak zkontrolovat ty jednotlive bunky tabulky - jestli je vse uzavrene atd.
PS: jinak html validator haze na tu stranku VELMI zajimave veci![]()
teda neuveris tomu,ale uz som rozmyslal aj nad tym,ale zavrhol som to ako blbost![]()
teda som rad ze uz sa tie blbe framy zobrazuju![]()
dik moc jedik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
len skoda ze IE 5 ma problem s pretekanim DHTML menu do framu![]()
ale to sa da este vyriesit![]()
este raz velke DIK jedikovi(ale aj ostatnym,samozrejme
)
MSI GX700
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)