Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: SB Audigy - not detected hardware

Standardní SB Audigy - not detected hardware

Zdravím všechny,
    mam jeden problém se SB Audigy - při instalaci SW a ovladačů ke kartě mi setup hlásí - Not detected hardware - nebo něco v tom smyslu, že karta neni v PC. Zkoušel jsem tu kartu rozchodit na 3 různých PC s různýma deskama a procesorama, ve WinXP, Win98 i Win2000. Zkoušel jsem i různé verze ovladačů (asi 3 vč posledního) a stále to samé! Karta už byla jednou na reklamaci, ze které mi poslali jinou, která sice jednou naběhla, ale po přidání dalších karet (asi po 30min)dohrála, už jsem ty ostatní karty vyndal. Než ji půjdu znova reklamovat, tak bych rád věděl, jestli něc nedělám špatně . Int. zvukovka na desce je samozřejmě deaktivovaná. Testováno na Celeru 333 s deskou od PC133, na AMD 1600+ s deskou ECS K7VTA3 rev1 a teď na ASUSu P4PE s 2.4Ghz P4. Karta hraje (jen stereo bez Subwooferu), systém jí detekuje, ale ty ovladače pořád nejdou nainstalovat. Snažim se to rozchodit už nějaký ten měsíc.
    Díky za každý nápad - vyzkouším

Administrátor mince Avatar uživatele Jezevec
    Vliv
    300

Standardní

hmm asi te nepotesim. Kamosovi to trvalo 2 mesice, nez ji rozchodil a rikal, ze je vul, ze si nenechal SB 5.1. Mel prej uz v ruce palici a chtel ji rozmlatit - ze mu ty 2k Kc za tu radost stojej. Je to asi peknej sh*t. Taky jsem ji chtel, ale po tom co ctu takovyhle a podobny reakce, tak ji nechci ani zadara.

Standardní

To si mě nepotěšil - já už to s přestávkama zkoušim měsíce tři. A to kladivo v ruce mam obden . Psal jsem distriburorovi a oni my odpověděly, abych jim to znova přines na reklamaci - asi tam budu chodit tak dlouho, než ji rozchodim nebo mi dají zpátky peníze - podle toho co bude dřív.

Standardní

.... no je s tim srani, kazdopadne takhle jim to tam vodnes este 3x se udanim stejny zavady a pak chtej zpatky kacky .. ja osobne nemam problemy s jeji detekci, nybrz me pekne serou vovladace .. tak sem vobjednal fortissimo 3, tak doufam, ze bude klid ....

.... btw, zvukofku kerou rozchazis tri mesice nemuzes potrebovat

Standardní

Nutně potřebovat ne, ale je (měla) být lepší než integrovaná na desce - na kterou jsem si mimochodem už docela zvky . Na nový desce je už 6ti kanálová. Mě PC tu kartu taky detekuje, ale SW nejde nainstalovat a ovladače jdou jen ručně a s velkýma problémama - takže karta neplní svoji zásadní funkci. Jen mě štve, že vetšina bedniček ke Genius HT 5.1 leží ještě v bedně, protože je nemohu využít, ale už je asi zapojím na novou int. zvukovku.

mrtvej brouk mince Avatar uživatele mISHA
    Vliv
    357

Standardní

to se me stavalo take a prisel sem na to cim to je ( nebo alespon u me ). Protoze dost hejbu s casem tak se ta karta nejak vzpricila ve slotu a tak stacilo ji dotlacit dovnitr pripadne vyndat a hned to chodilo jak melo...
    zaklepal nozickama, ale nastesti predtim stihl uvalet svou kulicku

Standardní

Díky za tip. Ale kartu jsem xxx krát vyndaval a zandaval do PCI slotů - pravděpodobně je řešení jen v reklamaci - uvidim v lednu .

Moderátor Avatar uživatele Over
    Věk
    52
    Vliv
    312

Standardní

nevím...,ale já jsem jí známému instaloval do PC na W98SE a více méně v pohodě. Trošku jsem se s driverama mordoval, ale byla to moje chyba, že jsem si jí zkoušel instalovat ručně. Prostě to bylo rukama...za hodku to běhalo OK a běží dodnes...a pohádky je konec

Standardní

Koupil EX - zapojil - nacpal orig. ovladače z CD - přes aktualiz. orig. soft aktualizace ovl. - těžká pohoda (akorát mi sere DTS - nemam WinDVD 4 ale jenom 3.1).
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Standardní

Nj - máte štěstí. U mne (nejen u mne, ale i na dalších 4 PC s různými OS od Win98, přes Win2000 až po WinXP) s různými verzemi ovladačů to vypadá tak, že když skipnu instalaci při nabootování systému a pak spustím instalaci z orig.CD, tak mi ta instalace vypadne s hláškou "Not detected hardware ...". Toť vše. Už jsem to vzdal .

Standardní

Nevim jak to delas, ale ja jsem instaloval Audigy uz asi na 20 PC a vzdy bez komplikaci. Kamos to taky nemohl rozchodit, delal chybu v tom, ze skipnul instalaci hardware a chtel to nainstalovat pomoci toho jejich tupeho instalatoru.

Ja to delam tak, ze instalaci hardware neskipu a nainstaluju ovladace, ktere jsou na CD a pak projdu CD a spustim jen nainstalovani softwaru.
    AMD Duron 1,2@1,392-=-Asus A7V266-C-=-ATI Radeon 7500(64MBDDR)-=-Seagate Barracuda 40GB-=-SB Audigy(OEM)-=-GENIUS HT(na cestě)

Standardní

Citace Původně odeslal connic
    Nevim jak to delas, ale ja jsem instaloval Audigy uz asi na 20 PC a vzdy bez komplikaci. Kamos to taky nemohl rozchodit, delal chybu v tom, ze skipnul instalaci hardware a chtel to nainstalovat pomoci toho jejich tupeho instalatoru.

Ja to delam tak, ze instalaci hardware neskipu a nainstaluju ovladace, ktere jsou na CD a pak projdu CD a spustim jen nainstalovani softwaru.
    Jenže problém je v tom, že když nainstaluju ovladače (ne pomocí instalatoru - ten zastaví instalaci skoro okamžitě) a chci nainstalovat SW z orig. CD, tak mi při instalaci toho SW instalace tvrdí to "not detected ..." - takže nic nenainstaluju.

Standardní

A to spoustis jenom SW nebo spoustis ten setup kterej je v rootu toho CD?
    AMD Duron 1,2@1,392-=-Asus A7V266-C-=-ATI Radeon 7500(64MBDDR)-=-Seagate Barracuda 40GB-=-SB Audigy(OEM)-=-GENIUS HT(na cestě)

Standardní

Spouštim setup v rootu toho CD. Ony ty adresáře se SW žádný *.exe nemají. Zkoušel jsem i jinou verzi ovladačů (driveru, ne jen upgrade = přes 20MB), kde ty spoušťáky byly, u těch se mi ten SW podařilo (občas) nainstalovat, ale pak zase pro změnu tu kartu nenašly Windowsy = nehrálo to už vůbec.

Standardní

A co takhle to při instalaci vzít rovnou z netu?
    1,8a,512M RAM(RDRAM),MSI 6545(i850),2*Bar.IV(80GB)+WD BB 200GB,Gainward GF4 4800SE XP/GS - 320/720,Plat. EX,DVD-Toshiba 1612,CD-RW (PlexWriter 4012),Creative Inspire 5700

Standardní

Instalovat xx MB z inetu se mi doma po tel. lince moc stahovat nechce - myslim si, že by to stejně dopadlo stejně, protože jsem instaloval i nejnovější drivery od Creative a ty jejich upgrady se mi taky nepovede nainstalovat. Pokud neumí udělat dobrou a bezproblémovou kartu, tak mají prostě smůlu - já si kvůli jejich šmejdu nebudu ničit nervy

Standardní

A skousel jsi vyndat Adinu a nainstalovat cistou instalaci winu? Potom ji tam vrazit? Jina varianta me uz nenapada. Protoze kdyz nainstalujes system s ni, tak si k ni prihodi kdovi co!!!

Standardní

Kvůli tý kartě jsem min 5x formátoval disk a instaloval různé OS. Ono, dostat ty ovladače ze systému nebylo lehký.
    Díky všem za rady a pokusy o pomoc, ale reklamace je jistá - asi mam smůlu, že mi odešla už druhá za sebou nebo Creative dělá pěkný zmetky. Uvidim v lednu - teď je v krámě inventura, tak nic nereklamujou.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Odpovědí: 49
    Poslední příspěvek: 17.12.2005, 22:09
  2. NGO Creative Modded Driver for SB Live! & Audigy
    Založil .:::iGor:::. v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 24.04.2005, 15:24
  3. Odpovědí: 7
    Poslední příspěvek: 25.10.2004, 22:05
  4. SB Live 5.1Player vs. SB Audigy 1394
    Založil Malakh v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 10