Citace Původně odeslal Marcelino
Citace Původně odeslal Airwolf
Citace Původně odeslal tajtrlik
je nejaky 19 palcovy lcd na kterym by slo hrat ? uz jsem prolez kdeco,ale ty doby odezvy jsou vsude nejmin 25.
Jakej typ by jste tedy zvolily v kategorii 17 ? Neca ? Sony nebo neco jinyho,kdyz uz bych se teda nedival na nejakou stovku sem nebo tam a chtel bych hlavne kvalitu a dvi ? Puvodne jsem chtel toho Herculesa,ale odevsad jen chodi maily nemame - nebude - prestal se vyrabet
19" s nizsi response time moc nejsou, a pokud jo tak se to projevi cenove.
ja mam ted Acer 1721hm, 1280*1024*75Hz a sice to rozmazavani vidim, ale nic tragickeho, ve hrach si clovek rychle zvykne, navic ten minimilimetr toho rozmazani nema cas postrehnout...
ehm, moj poziadvok je 17", DVI, a otocny... - da sa ten Acer otacat o 90st "na stojato"? ...existuje v tmavosedej resp. ciernej uprave ?, ak by tieto poziadavky splnal, tak si ho asi kupim...
otocny nevim, jeste jsem to nezkousel, ale vzhledem k tomu ze se da upevnit na zed pomoci nejakeho drzaku, vsadil bych se ze jo, Wokna otoceni podporuji...primo na tom nastavci na kterem je nasazen asi ne, muselo by se to komplet presroubovat a to nevim jak by dopadlo...dostupny je bohuzel jen v bile barve ( obarvit by se dal treba nejakou folii...