Citace Původně odeslal Likedi
opravdu jsem psal něco o tom, že čekám od 9600se aby mi zvládala skvělý věci? ne to jsem nepsal. ale psal jsem, protože je to taky atina a má ovladače na stejným jádře, že má dobrou kvalitu obrazu - a to mají všechny atiny. naopak o nvidii se to říct nedá. 5200 je dokonce slabší než GF4MX. FX5700 je lepší jen na starších hrách, veškerý hry, který vycházení novy, podobně jako FS2004 (nemluvím o červíčkoj matěji ale o skutečných Hrách), už podporují třeba FAA16x (což má jen parhelia, co vím - pak ještě P650 a 750 ale ty jsou na podobnym jádře) a jiné věci, které FX nemá a ATI má. Prostě bych šel do tý ATI nebo si tady na 4u sehnal použitou 9700PRO nebo tak něco a basta. Rozhodně ne nvidii.
EDIT: nebudu to celý citovat
BTW: VÍTĚZ se píše s měkkým "I"
další: FS2004 je jedna z mála her. totiž těch nových a dobrých a moderních her. CS (příklad starý gamesy) ti na nvidii bude fachat dobre.
FX5200 je rychlejsia ako mx4. Na lepsiom stroji. Na slabsom ani nie.
Ad kvalita obrazu: cim je sposobena kvalita obrazu? Dac prevodnikom na karte alebo ostatnymi komponentami?
FX5700 ma tusim vykonnejsie vertex shadery.
Nezda sa mi ze by FS2004 isiel na parhelii plynule s 16xFSAA.
FX zase ma ine veci ktore ati nema a matrox mozno nema.
Zatial som vsak nevidel nikde test - porovnanie profesionalnych kariet ako quadro a firegl, kde by boli aj matroxy. Daj nejaky link.
Mne sa na hry zda nvidia celkom OK.
Podla mna by mali hry bezat dobre aj na ati aj na nv.